2777
2789
عنوان

تاحالا شده دلتون واسه بچه اولتون بسوزه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 2428 بازدید | 167 پست
اره . وقتی باردار بودم خییلی به بو حساس بودم . پسرم عادت داشت بغل من بخوابه ولی وقتی نفسش به صورتم م ...

الهیییی😭😭

فاصلشون چقدره

عزیزم بعد بدنیا اومدن چطوری بود 

میتونستین برا اولی وقت بزارین 

من از بعد زایمان میترسم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

من خودم بچه ی اولم از بچگی مامانم بیشتر به من بها داد که من حسودی نکنم ولی در عوض داداش کوچیکم عقده ...

عزیزممم 

خیلی بده که اینجوری

بنظرتون اگه رفتار مامانتون چطور بود بهتر میتونستین کنار بیاین؟

فاصلتون چقدره؟ 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی کن ازش غافل نشی هیچوقت

اره باید خیلی مراقب باشم

ببین میتونی جداش کنی برا من که از من جدا نمیشه.وقتی پسرم میخوابه😂بهترین فرصته چه عصر چه شب چه صبح ز ...

😍😍😍آخییی عزیزدلم

دخترم تختش جداس ولی تو اتاق ماس 

امیدوارم که بتونم وگرنه خیلی سخت میشه برام

عزیزمممم 😢😢فاصلشون چقد بود بعد اومدن دومی شرایط چجوری بود

تقریبا 8 سال.. یعنی دیگه وقتی شخصیت بچه اولم شکل گرفت، من تازه تو بچه دوم فهمیدم که یه سری حساسیت ها و سخت گیری ها لازم نبوده و تو روح و روان بچه تاثیر بدی میذاره. اون موقع گوشی های امروزی و کلی شبکه های اجتماعی نبود که آگاهی کسب کنیم... پسرم الان 17 سالشه، نه اینکه خیلی مشکل داشته باشه، اما میتونست خییلی بهتر باشه 

منم دوسدارم دومی روبیارم ولی بابت همین حسا منصرف میشم

من بیشتر دومی رو بخاطر دخترم میارم که تنها نباشه 

من خلا بزرگی تو زندگیم داشتم و دارم بخاطر تک فرزندی

من از ترسم از همون اول بیشتر توجه م به دخترم بود باردار بودم دخترمو می‌بردم خرید اول برای دخترم خرید ...

عزیزدلمممم چه مامان عالی هستین شما 

امیدوارم منم بتونم همینقد خوب بمونم برا بچم 😍❤️

من الآنم که بچه اولم و باردارم شوهرم میگ بچه دوم هم بیاریم به شوخی کلی دلم میسوزه واسه بچم میگم نه ب ...

عزیزدلم🥹منم از همون اول حسم این بود و عذاب وجدان داشتم که اگه دومی بیاد چی میشه

آره باردارم ۵سال فاصله سنیشونه پسرم بینهایت منو دوس داره روزی هزاربار دستمومیبوسه بغلم میکنه با اینک ...

وای منم تمام ترسم اینه وقتی بچه دنیا اومد نتونم به اولی برسم

دومی و سومی ۸سال فاصلشونه

خدا واستون حفظشون کنه 

الهیییی😭😭فاصلشون چقدرهعزیزم بعد بدنیا اومدن چطوری بود میتونستین برا اولی وقت بزارین من از بعد زایم ...

۵ سال . بله . من از قبل زایمان کاملا سعی می کردم اون دوران رو با بازی یا قصه گفتن تداعی کنم تا کمی براش محسوس تر بشه . بعد بدنیا اومدن هم هم خودمون و هم اطرافیان بیشتر بهش توجه می کردن . اما کار اصلی با مادره . مثلا اوایل می گفت بیا بازی کنیم ولی من وقت نداشتم می دیدم اثر میزاره . سعی می کردم باهاش بازی کنم حتی کم . دومی رو بغل می گرفتم و دنبالش می کردم و... . 

خیلی وقتا امتحانم می کرد ببینه اولویت من کدومه . مثلا وقتی به دومی شیر می دادم می گفت دستشویی دارم منم می دونستم نداره و از عمد میگه یکی دو بار دومی رو گذاشتم زمین بردم . ولی یبار از دومی اجازه خواستم خوشبختانه اونم همکاری کرد بعد بهش گفتم می بینی چقدر دوست داره گذاشت ببرمت دستشویی ؟ اونم تحت تاثیر قرار گرفت و دیگه تکرار نکرد . 

اگه به هر نحوی باعث گریه ی دومی می شد دعواش نمی کردم فقط بدی کارشو بهش توضیح می دادم به دومی هم می گفتم داداش دوست داره نمی دونست این کار رو بکنه تو گریه می کنی 

بعدها بزرگتر شدن هر وقت کاری کنه دومی گریه کنه هیچی نمی گم میگم خودت بخندونش . مگر اینکه کار خطرناکی کنه اون وقت باهاش حرف میزنم و دخالت میکنم و...

الانم شکر خدا رابطشون خوبه بیشتر بازی میکنن تا دعوا

فقط خواهش میکنم هر لحظه هر تصمیمی خواستی بگیری به این فکر کن تو مادری و وظیفه داری دربرابر بچه دوم ص ...

وای دقیقا خیلی درسته حرفتون 

حتما ❤️😢

تقریبا 8 سال.. یعنی دیگه وقتی شخصیت بچه اولم شکل گرفت، من تازه تو بچه دوم فهمیدم که یه سری حساسیت ها ...

عزیزم 

میشه بگی چه سخت گیری هایی لازم نبوده 

منم خیلی سخت گیر و حساسم 

اصلا اجازه ندادم بچم زیاد بازی کنه جایی از ترس کثیفی و مریض شدن یا شکستن چیزی وووو

۵ سال . بله . من از قبل زایمان کاملا سعی می کردم اون دوران رو با بازی یا قصه گفتن تداعی کنم تا کمی ب ...

عزیزم خداروشکر 

واقعا خیلی عالیه که انقد خوب تونستین مدیرت کنین و به خوبی پشت سر بذارین

امیدوارم منم بتونم از پسش بربیام

آره باردارم ۵سال فاصله سنیشونه پسرم بینهایت منو دوس داره روزی هزاربار دستمومیبوسه بغلم میکنه با اینک ...

نه عزیزم دیگه بزرگ شده به نظرم و تورو درک میکنه.اونو خیلی دوست خواهد داشت بهترین دوستش میشه.برا من ۲سال و ۸ماه فاصلشونه و اذیت میشم خودم و پسرمم حسودی میکنه گاهی وقتا.یعنی ما حق نداریم یه تعریفی از کوچیکه بکنیم میاد میگه اون بده من خوبم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم