2777
2789
عنوان

تاحالا شده دلتون واسه بچه اولتون بسوزه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 167 پست
عزیزم خداروشکر واقعا خیلی عالیه که انقد خوب تونستین مدیرت کنین و به خوبی پشت سر بذارینامیدوارم منم ب ...

حتما می تونین مهم اینکه آگاه هستین و می دونین چه مشکلاتی پیش روتون هست. من از نت هم خیلی کمک گرفتم . 

خدا هر دو گلتون رو براتون حفظ کنه ان شاءالله 🤲

😍😍😍آخییی عزیزدلمدخترم تختش جداس ولی تو اتاق ماس امیدوارم که بتونم وگرنه خیلی سخت میشه برام

انشالا که بتونی ولی زیاد سخت نگیر بچه نمیتونه از مادرش جدا بشه که.من نظرم رو اینه دومی هم یکم بزرگ بشه دوتاشون برن تو یه اتاق دیگه بخوابن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما می تونین مهم اینکه آگاه هستین و می دونین چه مشکلاتی پیش روتون هست. من از نت هم خیلی کمک گرفتم . ...

انشالله اینطور بشه عزیزدلم ممنونم از دعای قشنگت 

خدا بچه های ناز شماهم حفظ کنه الهی❤️🤲🏻

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

انشالا که بتونی ولی زیاد سخت نگیر بچه نمیتونه از مادرش جدا بشه که.من نظرم رو اینه دومی هم یکم بزرگ ب ...

اره اینم فکر خوبیه 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بچه اول کلا موش ازمایشگاهی پدر مادرهیعنی من پدر مادرم تمام اشتباها و بدبختیا و دعواها و... رو سر من ...

واقعا خیلی درد داره😤😤😤

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

یه دونه دارم و کلا دلم براش میسوزه

از چه لحاظ گلم

از وقتی داداشمو از دست دادم داد میزنم سر دخترم دست خودم نیس خیلی ناراحتم اصن مادر خوبی نیستم اون فقط ...

میدونم سخته ...خدا بهتون صبر بده ...فقط یه چیزو بدون ابن دنیا محل گذره کسی رو نگه نمیداره ،برای شادی روحشون فقط خیرات و دعا کنید ....

نه من خیلی حس عذاب وجدان و ناراحتی ندارم چون همش به این فکر میکنم که اولی بالاخره مدتی تک بچه بوده همه توجه من و پدرشو داشته همه امکانات فقط برای اون بوده ولی بچه بعدی از اول که اومده یکی دیگه هم بوده درواقع اون توجه و انرژی که واسه اولی گذاشتم الان کامل نمیتونم برای بعدی بذارم 

وای با دیدن تاپیکت غم دنیا نشست رو قلبم.چند ماه دیگه دخترم دنیا میاد با پسر دو ساله ای که اصلا مستقل نیست و من هر شب براش گریه میکنم . باهوش و مهربونه ولی استقلال نداره و قطعا مقصر خودمم.همه چیو تحمل میکنیم.غرغرای شوهرارو که هی میگن بچه رو لوس کردی رو‌چیکار کنیم؟ از این جمله متنفرم

بله بله خیلی زیاداین حس رودارم وچون دومی زوداومد همیشه احساس میکنم کم دارمش الان کلاس سومه واین خلا ...

عزیزم 

خیلی از کاربرا گفتن تا آخر عمر همراهمونه این حس

ولی بنظرم اگه به یک اندازه براشون وقت بزاریم و نیاز هاشون رو برطرف کنیم 

گاهیم مثلا با اولی بیرون تنها بریم 

کافیه دیگه کم کم به شرایط عادت میکنن