2777
2789
عنوان

تسویع دانش آموز با ناظم

45 بازدید | 6 پست

یه آقایی حدود ۴۰ساله بدون هیچ دلیلی یه سیلی زد توی گوش یه پیرمرد ، بعد بهش گفت:این بجای اون سیلیهایی که میزدی به بچه هاااا.

نظرتون در مورد تسویه حسابش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه که قرار نیست گذشت کنند 

یه فامیل داشتیم معلم بود الانم بازنشست شده یه بار خونه اش بودیم با یه لذتی داشت از سیلی زدن به دانش آموز هاش می گفت من مات مونده بودم می گفت همچین با این دستم می زدم تو صورتشون برق از چشماشون می پرید انوقت خودش هیچ کسی جرات نداره به بچه هاش بگه بالا چشمتون ابرو هست  واقعا دلم می خواست یکی از دانش آموزهاش پیدا می شد یکم اون کتک ها رو تلافی می کرد

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

پست ترین قشر جامعه اند.

می دونی یه موقع اگه بچه هاش رو هم کتک می زد می گفتیم طرز فکرش این هست ولی وقتی می بینم با بچه های خودش چه با احترام رفتار می کنه ولی روح و روان و شخصیت بچه های مردم خُرد و لگد مال می کنه آدم خیلی بیشتر می سوزه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!