2777
2789
عنوان

تاحالا شده دلتون واسه بچه اولتون بسوزه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 167 پست

وقتی ک بچه دومم دنیا اومد بیمارستان بودن پسرم پیش من نبود خونه مادرشوهرم بود اونجا دلم برای پسرم سوخت 

نمیدونم شاید از نظر خودم اینطور ب نظر میومد

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دقیقا همین الان.به بچه کوچیکم شیر میدم بچه اولم پشت سرم همش میگه مامان با من بخواب🥲🤦‍♀️

الهی بمیرم براش🥺🥺🥺

جاشو جدا نکرده بودین.؟

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

از وقتی داداشمو از دست دادم داد میزنم سر دخترم دست خودم نیس خیلی ناراحتم اصن مادر خوبی نیستم اون فقط ...

الهی بمیرم براش 

خب خودتونم که میدونین اون فقط یه سالشه 

تورو خدا دکتر برین دارو مصرف کنین تا به روال قبل برگردین گناه داره

خدا برادرتونم بیامرزه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

الان بچه هاتون چند ساله ان؟ دومی جنسیتش چیه؟بعد دنیا اومدن دومی؟ نمیرسیدین وقت بزارین برا دخترتون؟

من اولیم ۱۲سالش بود دومی رو آوردم .دومی آروم بود مشکلی نداشتم ولی سومی امان دومی رو بریده دلم برای دومین میسوزه .

نه من بین‌بچه هام فاصله زیاد بود ،برا اولی همه کار کردم بعدن عذاب وجدان نگیرم بعد دومی آوردم ،اتفاقا ...

چه خوب 

فاصلشون چقدره عزیزم 

من فقط یه بچه دارم ولی وقتی به دومی فک میکنم این حس میاد سراغم

بچه اول کلا موش ازمایشگاهی پدر مادرهیعنی من پدر مادرم تمام اشتباها و بدبختیا و دعواها و... رو سر من ...

عزیزمممم

اره اینم قبول دارم

من تک فرزندم تجربه ندارم😂

همیشه به بچه اول ظلم میشه 

وقتی بچه دوم به دنیا میاد پدر و مادر فراموش می کنن که بچه اول هنوز هم بچه هست 

توقع دارن مثل یه آدم بالغ رفتار کنه و دربرابر بچه بعدی کوتاه بیاد 

توقع دارن همونطور که خودشون به عنوان والد دربرابر بچه دوم کوتاه میان یا از خودگذشتگی می کنن بچه اول هم فداکاری کنه.

به نظرم لازمه وقت تولد بچه دوم کارگاه های روانشناسی برای برخورد با بچه اول برگزار بشه و شرکت کردن والدین هم مثل واکسن اجباری باشه 

پدرمادر های ایرانی خیلی بهش نیاز دارن 

چه خوب فاصلشون چقدره عزیزم من فقط یه بچه دارم ولی وقتی به دومی فک میکنم این حس میاد سراغم

۹ سال 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نکن عزیز نکن بچه از برادر عزیزتره ... اون رو تو به این دنیا آوردی

دست خودم نیست داغونم 😭💔 ازم فرارمیکنه همش میره سمت باباش و مادرشوهرم انگارمنو نمیخواد دیگه ،بغل همه میره بغل خودم نمیاددیگع

آره عزیزم بعد بچه دوم که فاصلهشون ۳ ساله من همش کارم گریه است برای اولی ... هم اینکه عذاب وجدان اون ...

عزیزمممم الان چند سالشونه🥺

وااای منم از این خس میترسم خب اخه میگن فاصله کم خوبه و اینا 

وقتی دختر دوممو از دست دادیم خیلی دلم برای دختر اولم سوخت خیلی دوسش داشت هر لحظه به فکرش بود

عزیزدلمممم🥺متاسفم واقعا نمیدونم چی بگم 😢

اره خیلی زود مستقل شده بعضی وقتا بخاطر کوچیکه سرش داد میزنم بعد ناراحت میشم کلا همیشه فک میکنم براش ...

عزیزم چندسالشونه و فاصلشون چقدره 

منم این حسو دارم خیلی نمیدونم چیکار کنم 

البته دومی سال بعد میاد