2777
2789
عنوان

بهم مشاوره قبل از ازدواج بدین 😭😭😭😭ضروریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 140 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا خسته شدم 🥲🥲صبح تا شب جدی بهش میگم نمی‌خوام نمیتونم نمیشه با هزار تا دلیل محکممم بهش میگم آقا ...

اولا بیست تومن هم خییییلی کم نیست. بعد هم اگه هنوز اصلا خواستگاری نیومده، که هیچی فراموشش کن.

از اول درموردش صحبت کرده بودین؟اینوبگم که اگه بری اونجا نود درصد باید همونجابمونی

بله صحبت کردیم قرار شد اسم روستارو ب هیچ وجه نیاره ولی یک ماهه مرغش ی پاداره میگه تو اگه منو دوست داشته باشی میای زندگی میکنیم کم‌کم میریم ولی من میدونم که نمیشه 

والله من نمیخوام تو رابطتون دخالت کنم فقط  تجربه ی خودمو میگم که من همچین غلطی کردم و مثل چی  پشیمون شدم اونم گفت چند ماه نهایت ۶ ماه الان شده ۶ سال تازه هنوزم خیال برگشت نداره و زندگیم جهنم شده تو زندگیم از همه عقب افتادم چون اینجا فقط باید تو خونه بشینم و هیچ سرگرمی ندارم دلم فقط به بچم خوشه غریبی و بی کسی اینجا کلافم کرده حالا خودت میدونی شاید برا شما خوب شد و پیشرفت کردین ولی ما که واقعا پسرفت کردیم 

بیخود میگهباباتو بنداز جلوبگو اصلا قبول نمیکنهبگو از اول باید مطرح میکردینهمه رو با آرامش بگودعوا نک ...

بابام هنوز خبر نداره فقط مامانم در جریانه خیلی واضح و صریح بهش گفت نه تا زمانی که خونه رو اوکی نکردی نیا چون بابام ب هیچ وجه اجازه نمیده

مثل روز برام روشنه ولی هرچی میگم میگه نه تو منو باور نداری تو منو دوست نداری وگرنه میومدی خسته شدم ب ...

اصلا نرو عزیزم مخصوصا وقتی خونه ی مستقل هم نداره.کلی اذیت میشی و پشیمون.خواهرمن اینکارو کرد خیلییییی اذیت شد مخصوصا وقتی دختر شهرباشی

بش بگو یک کلام جدی بگو از روز اول زندگی میای شهر زندگی کنیم یا میخای حتما روستا باشی یک کلمه بگو شهر یا روستا!

اگه گفت روستا بگو پس ما بدرد هم نمیخوریم و کات کن!اگرم گفت دوسم نداری و اینا بگو اتفاقا تو دوسم نداری ک داری زحمت هامو نادیده میگیری!

بعدم حتی اگه قبول کنه بیاد شهر بازم بنظرم بدرد هم نمیخورید اسی چون تا تقی ب توقی بخوره میگه تو منو اوردی اینجا بدبختم کردی مقصر تمام مشکلات و بی پولی ها تو میشی.

بیکاری بابا این رابطه رو تموم کن

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

20و 27طراحی دوخت

عزیزم هنوز خیلی وقت داری. به نظرم یه کمی زوده بخوای با این شرایطی که گفتی ازدواج کنی.  مگه اینکه انققدددررر عاشق طرف باشی بگی با همه چی کنار میام وگرنه سخت میشه. همینجوریشم اختلاف فرهنگی هست بعد اگه تک بیفتی بینشون خیلی اذیت میشی