2777
2789

یه آقایی مدیرمونه اولا همش تعریف میکرد از چهره من یا میگفت به چشم خواهری قشنگی و فلان الان نمیدونم مشکش باهام چیه مسخرم میکنه یا میگه شبیه سوسن پروری مثال زدم حالا نیاید بگید خوبه وفلان باهام انگار لج شده سر یه موضوعی مسخره میکنه چرت و پرت میگه همش درصورتی که اوایل همش تعریف میکرد ازم به نظرتون چرااین کارو میکنه مهم نیست زیاد براما فقط میخوام علتشو بدونم رفتارش خیلی عجیبه مرد هم مگه انقدر خاله زنک میشه😐

من خیلی اعتماد به نفسم پایینه بدم میاد کسی باچهرم یا ظاهرم شوخی کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار یکی از فامیلای دورمون که هم سنین به من گفت خیلی خوشگلی و اینا بعد منم خوشم‌ نمیاد از این کارا اخم کردم از اون به بعد نشست همه جا پشت سرم حرف زد منم خوابوندم زیرگوشش از اون موقع خفه شد  

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

اینا اینکارا رو میکنن یا مخ بزن یا تفریح میکنن با این کار اصلا محلش نده

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
رو دادی دیگه چه لزومی داره یه همکار بخواد بهت بگه قشنگی یا زشتی

بعضی از مردا و پسرا کلا ذات شون اینطوریه همه جا دنبال جلب توجه ن

مردا یسریاشون خیلی خاله زنکن 

فقط نباید رو بدی 

من یه مورد اینطوری داشتم از لحاظ پررو بودن ولی تاحالا نشده حرف چرتی راجبم بزنه چون باهاش سرسنگین بودم حتی شده بود که باهاش بحث کنم . بعد هی می‌رفت به دوستم می‌گفت این چرا بخش باز نمیشه 

بعضی از مردا و پسرا کلا ذات شون اینطوریه همه جا دنبال جلب توجه ن

درسته اما یبار دوبار بگه وقتی خانم جواب نده یعنی خوشم نمیاد اونم خودشو جمع میکنه اما وقتی میه قشنگی بگی ممنون  دفعه بعدم میگه  بار اول اگه سکوت کنی  جواب ندی دیگه شوخی نمیکنه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور