2777
2789

مثلا تو بارداری یا وقتی دومی کوچولوعه و زمان زیادی می طلبه

بچه اول خیلی اذیت میشه

بیاین از اون حسا بگین

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

اره دقیقا همین الان.به بچه کوچیکم شیر میدم بچه اولم پشت سرم همش میگه مامان با من بخواب🥲🤦‍♀️

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه من بین‌بچه هام فاصله زیاد بود ،برا اولی همه کار کردم بعدن عذاب وجدان نگیرم بعد دومی آوردم ،اتفاقا حسم بر عکس شماست احساس میکنم در حق دومی کوتاهی کردم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه اول کلا موش ازمایشگاهی پدر مادره

یعنی من پدر مادرم تمام اشتباها و بدبختیا و دعواها و... رو سر من خالی کردن

به بچه بعدی رسید

یادشون افتاد متمدن باید زندگی کنن و بهش فشار نیارن😐

آره عزیزم بعد بچه دوم که فاصلهشون ۳ ساله من همش کارم گریه است برای اولی ... هم اینکه عذاب وجدان اون کوچولو بود زیاد صبور نبودم و تکنیک بچه داری بلد نبودم ... وقتایی که به دومی شیر میرم و اون محبت من رو میخاد

وقتی دختر دوممو از دست دادیم خیلی دلم برای دختر اولم سوخت خیلی دوسش داشت هر لحظه به فکرش بود

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

این حس تا آخر باهاته بچه اول من ۲۰ سالشه  از روزی که بچه  دوم اومد  همش عذاب وجدان بچه اولم رو دارم  بچه که بود شبها گریه می کردم از این که نمی توتستم مثل قبل براش وقت بزارم و تا الان که همیشه بهش میگیم تو کوتاه بیا چون بزرگتری و ........

این نیز بگذرد .....
آره باردار بودم بخاطر دخترم که کوچیک بود گریه میکردم الانم بعضی وقتا میگم در حقش ظلم کردم

الان بچه هاتون چند ساله ان؟ 

دومی جنسیتش چیه؟

بعد دنیا اومدن دومی؟ نمیرسیدین وقت بزارین برا دخترتون؟ 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨