2777
2789
افتصاحه که محصولاتشیه خانمه آورد مدرسه ما برای فروش من ماسکِ نرم کننده مو خریدم ازش ،خدا شاهده روغن ...

منم ژل شستشو صورتشو با ضد آفتاب معمولیشو گرفتم

صورتم پر جوش شد

از طرفی خب ماسک موعه بعد حمامشو گرفتم خیلی بود خدایی

شوهرمم کلی دعوام کرد گفت هرچی میخوای برو از دارخونه بگیر دیگه حق نداری از فلانی اینارو بخری😂🤦‍♀️

حالا اونی که من ازش خریدم زن عمو شوهرمه فامیلا شوهرم همشون میگفتن محصولاتش آشغاله

خواهر شوهرمم ریملشو خرید ۴۰۰تومن میگه میریزه زیر چشمام سیاه میشه هرکار میکنم باهرچی میشورم پاک نمیشه

بعد به زن عموش گفته بود ریمله اینجوری گفته ارع عشقم بخاطر اینکه به مژه هات آسیب نزنه میریزه😂🤦‍♀️

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

لعنتی همش یا دکترم یا تو جوش شیرینو سرکه و یا قرص دستمه نمیدونم چرا باز برمیگرده امتحانش میکنم مرسی

نهههه اصلا تو سرکه نشین بدتر میشیییی

من همون دوباری که عفونت گرفتم رفتم تو سرکه نشستم بدتر تشدید شده بود خارش و سوزش افتضاح گرفته بودم

دیگه یکی بهم گفت اینکارو کن انجام دادم دو سه روز پشت سر هم نشستم خوب شدم

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه آجر پخته شده پیدا کنبزارش رو شعله مستقیم داغ که شد بزار تو سینی بعدم رو سرامیکی جایی بزار که داغی ...

برای همورویید خارجی خوبه ؟؟؟

اخه رو بخاری میشینم ارامش بگیرم بعد از دفع . 

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
معمولا می‌پوشن بیرون میرن چون اگه نپوشن اولین نفر خودشون عفونت میگیرن مگر اونایی که پلشت هستن ولی شم ...

آخه چیکار کنم پس اتفاقا همیشه بررسی میکنم میپوشم این دفعه عجله ای شد خواستم در بیارم دیدم انقد اعصابم خورد شد اصلا چندشم شد بنظرم واقعا بی فرهنگیه اون لباسو چن نفر پرو میکنن تا سایزشو دستشون بیاد باندازه کافی بخاطر عرق اینا غیربهداشتی هست ولی اون دیگه خیلی بد بود فروشنده هم اقا بود اصلا ندونستم چجوری شلوارو تحویل دادم

منم ژل شستشو صورتشو با ضد آفتاب معمولیشو گرفتمصورتم پر جوش شداز طرفی خب ماسک موعه بعد حمامشو گرفتم خ ...

افتضاحن افتضاح 

محصول بهداشتی به این افتضاحی ندیده بودم

بهترین محصولات لافارر و سینره هستن

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

من ضدافتاب دارم خیلی بنظرم خوبه بافتش سبکه...

من پوستم خیلی جوش زد

اینارو زن عمو شوهرم کرد تو دامنه من

هر کدومشون بالای ۳۰۰تومن قیمتشونه

من از این ضد آفتابای رنگیش نگرفتما ازاینا که رنگش سفیده و بحستب جنبه درمانی داره گرفتم

آخه چیکار کنم پس اتفاقا همیشه بررسی میکنم میپوشم این دفعه عجله ای شد خواستم در بیارم دیدم انقد اعصاب ...

من شورت که میپوشم هیچ یه شرتکم میپوشم از روش یوقت به بدنم نخوره چقد مردم راحتن 😑ادم چجوری اعتماد کنه اون لباسو بخره

ی راه حل میگم بهت

امتحان کن

مطمئنم دعام میکنی

روزی دوبار شورت عوض کن

یعنی همین ی کاره ساده معجزه میکنه

حتی اگه ترشح نداشتی و تمیز بودی بازم عوض کن

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
منکه استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشتم باهاش راحت نبودم گذاشتم کنار فقط

نمیدونم والا بعدم اره اصلا توش راحت نبودم ولی واقعا عالی بود از لحاظ اینکه دغدغه رد شدن پریود نداشتم و مخصوصا بنظرم برای تابستون خیلی عالی میشد دیگه آدم نمیسوخت از گرما

ولی حیف که عفونت زا بود برام