2777
2789

منم عفونت داشتمدکترم گفت زخم دهانه رحم داری فریز کرد برام الان مرتب خودمو میشورم خشک میکنم شورت هم فقط موقع پریودی میپوشم

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عوض کردن شورت هروزتوالت با دستمال کاغذی خشک نکنبا پارچه ایی خشک کنموقع پریودی از کاپ استفاده کن

من از کاپ دوبار عفونت شدید گرفتم

بااینکه تماممممگ نکات بهداشتیشو کامل رعایت میکردم

بعدم که رفتم دکتر گفت اصلا خوب نیست استفاده نکن

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

شورت در روز دوبار عوض میکنم ..هرروز از ژل بهداشتی اشتفاده میکنم..خودم بعد هربار توالت خشک میکنم

کلا شستشوی واژینال اشتباهه واژن بلده خودشو چطوری تمیز کنه با این کار ph‌ش تغییر میکنه

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

دامن بپوش بدون لباس زیر

خودتو بعد دستشویی کامل خشک کن

پد روزانه استفاده نکن

شربت نیلوفل برای شرکت باریج بخر یه مدت بالای دوماه مصرف کن . مدام هم مصرف کنی ضرر نداره

بهداشت رعایت کن شیو کن.

من قبلا ژل استفاده میکردم دکتر سی گل داده بود یدونه دیگه هم بود بنفش رنگ بود اسمش یادم نمیاد. ولی مدام استفادا کنی خشک میشه اونجات. 

اب زیاد بنوش

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
من از کاپ دوبار عفونت شدید گرفتمبااینکه تماممممگ نکات بهداشتیشو کامل رعایت میکردمبعدم که رفتم دکتر گ ...

من چندبار کاپ استفاده کردم و هیچیم نشد از ژل شستشو ام استفاده نمیکنم و شورتامم تو لباسشویی میشورم تاحالا یه بارم عفونت نگرفتم اصا نمیدونم چرا زنا انقد عفونت میگیرن به نظر منکه مشکل چیز دیگه اس شاید بدنا ضعیغه

تواممممم استفاده میکنی از محصولاتش؟

خوبه ...من ابرسان  و ژل بهداشتی استفاده میکنم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
از عفونت مکرر خستم 💔

یه آجر پخته شده پیدا کن

بزارش رو شعله مستقیم داغ که شد بزار تو سینی بعدم رو سرامیکی جایی بزار که داغیش فرشت اینارو نسوزونه

روحوله بنداز دامن بپوش بشین روش تمام عفونتتو میکشه بیرون

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃