2777
2789
عنوان

خسته شدم 😭😔هرکی من و میبینه میگه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 89 پست
😭تاثثیر داره!؟

من یه زمانی لاغر بودم واقعا حسرت اون روزهارو میخورم حالا پرخور شدم بله تاثیر داره و اینکه فعالیت نداشته باش بر عککس دوستان که میگن ورزش کن اصلا ورزش نکن مخصوصا سس سفید و نوشابه سریع چاق می کنه اگر حواب گرفتی که میگیری بهم پیام بده باز هم خوش بحالت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماهی ۲ کیلو اضافه کردمنابرده رنج ،گنج میسر نمیشودنمیشه بشینی تو خونه بعدم بگی اشتها ندارم هیچی نمیخو ...

الان از وزنت راضی هستی؟

من ولا ۱۰ روز تصمیم ب چاقی گرفتم از ۴۸ اومدم ۵۳ چن رور ول کردم چوب استخون شدم

اخه چیزای پرکالری نمیدونم چی بخورم

منم دوست دارم چاق بشم لطفاً لایکم کن وقتی گفتن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14797420/%D9%85%D9%86-

عزیزم میشه تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

من یه زمانی لاغر بودم واقعا حسرت اون روزهارو میخورم حالا پرخور شدم بله تاثیر داره و اینکه فعالیت ندا ...

عزیزم نوشابه میترسم بخورم

ولی سس سفید هزار جزیرع بخورم عیب ندارع؟

اخه الان صورتم خیلی لاغره زشت شدع زیاد

شب ها قبل خواب سیب زمینی آب پز بخور صورت رو پر میکنه، شیر خشک قاطی شیر پاستوریزه کن بخور، پودر جوانه گندم توی آب یا ماست بریز بخور، عرق یونه اینا برا پر شدن صورت خوبه

مولتی ویتامین روزانه  و قرص زینک هم بگیر برا اشتها خوبه

چی میخوردی بیشتر؟میگم بنظرت خوراکی های بیرون مثل کیک و شیر کاکائو چیش و پفک و اینا کالری زیاد داره؟؟ ...

بزن داخل مانکن کالریشونو حساب کن دقیق میگه

ولی کلا چاقی با خوراکی های مضر بنظرت فایده ایم داره؟

چاق بشی از اونور هزار تا مریضی بگیری.

اش،حلوا،شله زرد،خرما،حلیم و و و پرکالرین

کلا تو هرچیزی در حجم زیاد بخوری پرکالری محسوب میشه

۲ تا پیشنهاد دارم واست

یک ازمایش تیرویید بدی

۲ فردا کالریتو حساب کن ببین چقدر میزنی

چون اکثر کسایی که لاغرن و فکر میکنن میخورن،بعد که حساب میکنن کالریشونو میبینن اصلا کالری بالایی نبوده که فکر میکردن میخورن ولی چاق نمیشن

عزیزم نوشابه میترسم بخورمولی سس سفید هزار جزیرع بخورم عیب ندارع؟

نه گلم باید با نون بخوری لای نون باگت مثل ساندویچ بزن بخور گر چه چیز مفیدی نیست ولی سریع چاق میشی تیروید که نداری؟