2777
2789
شورت در روز دوبار عوض میکنم ..هرروز از ژل بهداشتی اشتفاده میکنم..خودم بعد هربار توالت خشک میکنم

هر روز ژل بهداشتی ؟ این دیگه از اونور بوم افتادن ph بهم میخوره . مگه اینکه عفونت داشته باشی 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
تواممممم استفاده میکنی از محصولاتش؟

افتصاحه که محصولاتش

یه خانمه آورد مدرسه ما برای فروش 

من ماسکِ نرم کننده مو خریدم ازش ،

خدا شاهده روغن سرخ‌کردنی بزنم موهام بهتر از ماسک mnd هست

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا شستشوی واژینال اشتباهه واژن بلده خودشو چطوری تمیز کنه با این کار ph‌ش تغییر میکنه

ب من دکتر زنان داد‌..گفت میتونی قبل و بعد رابطه هم استفاده کنی ..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خوبه ...من ابرسان و ژل بهداشتی استفاده میکنم

من ژل صورتش و ماسک مو بعد حمامشو گرفتم با ضد آفتابش

پوستم به شدت داره جوش میزنه

ولی خب از حق نگذریم ماسک موش عالی بوده

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

من چندبار کاپ استفاده کردم و هیچیم نشد از ژل شستشو ام استفاده نمیکنم و شورتامم تو لباسشویی میشورم تا ...

نه من اصلا تاحالا عفونت نگرفتم همون چنباری که کاپ گذاشتم دوبار عفونت خیلی شدید گرفتم ینی مردم و زنده شدم تا خوب شدم

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

شورت در روز دوبار عوض میکنم ..هرروز از ژل بهداشتی اشتفاده میکنم..خودم بعد هربار توالت خشک میکنم

استفاده روزانه از ژل بهداشتی که خودش عامل عفونته تعجب تا الان عفونت نکردی هفته ای یکی دوبار کافیه

یه آجر پخته شده پیدا کنبزارش رو شعله مستقیم داغ که شد بزار تو سینی بعدم رو سرامیکی جایی بزار که داغی ...

لعنتی همش یا دکترم یا تو جوش شیرینو سرکه و یا قرص دستمه نمیدونم چرا باز برمیگرده 

امتحانش میکنم مرسی

کاربری دست دو نفره 🦦😐

من ژل صورتش و ماسک مو بعد حمامشو گرفتم با ضد آفتابشپوستم به شدت داره جوش میزنهولی خب از حق نگذریم ما ...

من ضدافتاب دارم خیلی بنظرم خوبه بافتش سبکه...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خانوما واقعا یه چیزی لطفا اگه روزانه شورت نمیپوشین حداقل وقتی میرین پرو بپوشین اون روز رفتم شلوار بگ ...

معمولا می‌پوشن بیرون میرن چون اگه نپوشن اولین نفر خودشون عفونت میگیرن 

مگر اونایی که پلشت هستن 

ولی شما هم مراقب باش زمان پرو شلوار چون خیلی ها بیماری های پوستی دارن که حتی دیده نمیشه 

و خدایی که مراقب ماست .....

نه من اصلا تاحالا عفونت نگرفتم همون چنباری که کاپ گذاشتم دوبار عفونت خیلی شدید گرفتم ینی مردم و زنده ...

منکه استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشتم باهاش راحت نبودم گذاشتم کنار فقط