2777
2789
عنوان

ینی بچه داری انقد سخت بوده من نمیدونستم⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4218 بازدید | 169 پست
بعضیا دیرتر فراموش میکننخوده من ده سال بعد فراموش کردم🙄😂😂😂نگم چقدررر پشیمونم خواهر خدارو خوش نمی ...

ینی بعد ده سال بچه‌اوردی؟

من الان دخترم بعد سه سال اوکی هس هزار ماشاءالله

ولی از یسال که اقدام بودیم و نشد و از لحظه ای که نطفش بسته شد تا همین سه سالگی فقط خدا میدونه من چیا کشیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره درستهغم عالم رو دلمه اون روز اومدم یکم کلیپای خنده دار ببینم حال و‌هوام عوض شه...وسط خنده همینجو ...

دختر منم تا ۷ ماهگی خیلی اذیتم کرد، رفلاکس داشت دارویی نبود ک ذره ای حالش و بهتر کنه، یادمه یه روز اینقدر اذیتم کرد ک عصر وقتی بغلش میکردم سرگیجه گرفته بودم و حالم داشت بد میشد ، شبا ک آروم نمیشد پا ب پاش گریه میکردم خیلی اذیت شدم خیلیییی زیاد، الان یک سال و رد کرده، راه می‌ره و همه جا رو بهم میریزه ، بهم نگاه می‌کنه و میگه ماما میمیرم براش، برا برق نگاهش برا شیطونی هاش برا همه چیش ، این و گفتم بدونی بچه داری خیلی سخته اما همه ب سختی هایش رد میشن ، تو مادری تو قوی هستی ، بدون هممون این روزا رو رد کردیم همه درد کشیدم و اذیت شدیم ، خوابت میاد خسته ای استراحت کن بچه رو بذار پیش شوهرت یا مادرت حسابی خستگی در کن، خواب تو کم کردن افسردگیت خیلی موثره

صبر کن حالا حالاها سرویسی

ولی ۴۰روزگی رو ک زد کنه کولیکش بهتر میشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یکم از خوشی های مراقبت از نوزاد بگین دلخوش شیم برا ماها که نزدیک زایمانمونه🥴😂

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜
ینی بعد ده سال بچه‌اوردی؟من الان دخترم بعد سه سال اوکی هس هزار ماشاءاللهولی از یسال که اقدام بودیم و ...

بله منم سه سال تو اقدام بودم و دوتا سقط بی دلیل داشتم و همش تو دوا دکتر بودم… دیگه خسته شدم داروهام رو گذاشتم کنار گفتم خدا خاست میخوام نخاست یدونه کافیه برام که همون ماه بدون یدونه قرص باردار شدم! 

دل درد و کولیک که خوبه تموم میشه زود برو خداروشکر کن بچت رفلاکس و آلرژی نداره. من که مردم و زنده شدم تا بزرگ شد دخترم. الان خوب شده ولی بازم گریه میکنه و جیغ جیغو هست😬

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤