2777
2789
عنوان

از اول سال حتی یکبار هم پسرم املا نگرفته ازش معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 87 پست
پسرم امسال مردود میشه من هرچقدم کار کنم باز بیفایدس معلم باید نحوه ای درس بده بچه اوکی بشه

یه کلیپای آموزشی هست توتلگرام یه کانالی میزاره خیلی خوب درس میده خودتم ببین بابچه اگه یادنگرفت طبق اموزش اون کلیپا بازبون خودت توضیح بده بهش

پسر من کلاس اول بود هفته ای سه بار املا داشتن کتاب املا هم خریده بودیم هرشب تو خونه املا می‌گفتیم نمی‌دونم چرا معلم بچه شما املا نمیگه با مدیر صحبت کنید حتما  نگارش هم باید سرکلاس حل بشه نه تو خونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باهاش کار کن بهش هرشب چند تا جمله بگو بنویسه ، اشکالاتشو بفهمی

خودم خیلی تلاش میکنم ولی خب کار خونه و ی بچه دیگم دارم گاهی اوقات حتی نمیرسم غذا درست کنم 😭

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
یه کلیپای آموزشی هست توتلگرام یه کانالی میزاره خیلی خوب درس میده خودتم ببین بابچه اگه یادنگرفت طبق ا ...

تمام پیج های اموزشی رو دانلود کردم دارم باهاش کار میکنم 

پسر من کلاس اول بود هفته ای سه بار املا داشتن کتاب املا هم خریده بودیم هرشب تو خونه املا می‌گفتیم نم ...

بله پسر منم کلاس اولی هست امسال دقیقا همین شکلی بود

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
نشانه ش امروز درس دادن نشانه هارو بلده ترکیب بلد نیست

نشانه هارو بلد باشه دیگه ترکیب چیزی نداره 

برای ترکیب شدن بهش داستان بگو

بگو یه روزی ش داشت توجنگل قدم میزد یهو ا غیراول اومد گفت میشه من باهات دوست شم ......دست همو میگیرن ش اگه با ا دوست بشه چی میشع؟شا میشه شا میشه.....

ش دستش درازه میخواد ا رو بگیره 

جمله سازی تازه شروع کردن

هر روز خودت براش جدول دوستی بکش وتمرین کن باید اول جدول دوستی رو یاد بگیره تا ترکیب هارو یاد بگیره

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بعضی ازمعلمها به خاطر اینکه بازخورد ندن چون وقت گیر هست. تکلیف نمیدن. دیکته و امتحان هم نمیگیرن. چ ...

تکلیف زیاد میده ولی املا نمیگیره 

دخترم اوله هفته ای چند بار املا ازشون میگیره هفته قبل مجازی بود بازم املاشو بدون اینکه کمکش کنم درست نوشت  الان رسیدن به کلمه های دریای آبی و ماشین تمیز کلمه های سخت تر که قشنگ بلده خدا از معلمش راضی باشه 

اکیپ سوگلی های سایت#