2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون جلو میشینه یا عقب آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 82 پست

من دوتا خواهرشوهرهام وقتی هستند من با پسرهام عقب می شینم 

البته من زیاد روی جلونشستن حساسبت ندارم خیلی وقتها پسرهام میگن من جلوبشینم میگم بشینید

اما یکیار خواهرشوهرم بادخترشو دامادش اومد دیدم عقب نشیته دخترودامادش کنار هم😏

همه مثل ما نیستند

اگر جلونشستن برات مهمه جلوبشین 

شایددفعات اول براشون یکجوری باشه کم کم عادی میشه 

اگرابراز ناراحتی هم کردم به روی خودت نیار 

اما واقعا جلو وعقب فرق چندانی نداره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

والا یکی بود حتی خرید جهازشم با خانواده شوهر رفت جای اون بودید چی میگفتین

اشتباه ریپ میزنیدا😅 من گفتم وقتی بزرگتر توی ماشینه من میرم عقب، حالا نمیدونم چرا اشتباه ریپ میزنید. ایشون هم که گفتید نظر خودش بوده من نمیتونم برای خریدش نظر بدم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما باهم مسافرت رفتیم ی بار منم عقب خوابیدم به خوابمم گیر داده بود میگفت خیلی میخوابی هر کی زنگ میزد ...

خب میگفتی جا به این خوبی چرا نخوابم میخوای شما هم بیا امتحان کن عالیه حتما تو هم خوابت میبره محلم نده همیشه حرف برای گفتن هست

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن همچین جسارتی نکردم اما خب مردها همش میخوان باهم گپ بزنن یا تازه همو دیدن جلو میشینن اخه پدر من هیچ ...

والا  من  اگه  ازدواج  کنم  واسم  جلو  عقب  ماشین  مهم  نیست  البته  از دختر  ۲۰ ساله  انتظار  بیشتر  از  این  نباید  داشت

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

حالا چه فرقی داره بخاطر این مسائل کوچیک خودتو عذاب نده من همیشه زودتر عقب میشینم بنده خدا هی اصرار میکنه من معذبم بیا جلو منم میکم من راحتم شما بشین ولس شوهرم خیلی غرمیزنه میگه چرا میری پشت

از چه ادمایی؟ ادمایی مثل من که دوست ندارند وقتی بزرگتر مثل مادر یا مادرشوهر توی ماشینشونه برندعقب و ...

کسایی که نمیزارن دوتا زوج راحت باشن ادمایی که همشبین دو نفر قرار دارن چه لزومی داره مادرشوهر همه جا باشه

من دوتا خواهرشوهرهام وقتی هستند من با پسرهام عقب می شینم البته من زیاد روی جلونشستن حساسبت ندارم خیل ...

مادرشوهر منم اینطوره ماشین پسرش جلو ماشین دامادش عقب 😐😐😐

اشتباه ریپ میزنیدا😅 من گفتم وقتی بزرگتر توی ماشینه من میرم عقب، حالا نمیدونم چرا اشتباه ریپ میزنید. ...

میدونم 🤣🤣  نه  اون   جهاز  با  پسر  بوده  پول  جهازو  خانواده  پسر  دادن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
کسایی که نمیزارن دوتا زوج راحت باشن ادمایی که همشبین دو نفر قرار دارن چه لزومی داره مادرشوهر همه جا ...

دوتا  زوج  این همه  دارن  همو  میبینن  مگه  قراره  چه  پروژه  مشترکی  داشته  باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من اگه ازدواج کنم واسم جلو عقب ماشین مهم نیست البته از دختر ۲۰ ساله انتظار بیشتر ...

برای مادر من مهم هست برای منم مهمه اخه چطور میشه بری پشت بشینی یا همیشه نادیده گرفته بشی مگر اینکه مادرشوهرت شهرستانی باشه و بیاد ماه به ماه بمونه واگرنه ادمای امروزه اصلا مزاحم زوج ها نمیشن

برای مادر من مهم هست برای منم مهمه اخه چطور میشه بری پشت بشینی یا همیشه نادیده گرفته بشی مگر اینکه م ...

چه  مادر  کوته  فکر مثلا شهری  سطح  پایینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40