من مادرشوهرم جلو میشینه حتی یه تعارف هم نمیکنه جالب اینه که خواهرشوهرام بودنی تو ماشین ما به اونا تعارف میکنه 🤦🤦خیلی بدم میاد ازش
بعد الان همسرم زنگ زده که فردا میریم خونه ابجیم خونشون دوره تقریبا ۳ساعت راهه بعد گفت مامانمم هست من دلم نمیاد برم چون هم جلو میشینه و هم انتظار داره من عقب میوه پوست بکنم بدم جلو 🤦🤦🤦🤦🤦به همسرمم نمیتونم بگم میترسم بگم با خودش بگه این احترام حالیش نمیشه و ...ولی من معتقدم جای زن و شوهر کنار همدیگس و ...😔😔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خودم میگم بره جلو، خداییش وقتی یه بزرگتر مثل مادرشوهر و مامانم توی ماشینند معذبم برم جلو و پشتم ب ...
واااا هنوزم هستن این ادما مادر من ۳۰ سال پیش ازدواج کرده هنوز اینجور مسائل براش پیش نیومده مگر اینکه مرد باشه دایی همسر پسرعمو اینا جلو بشینن جای مادر شوهر عقبع
واااا هنوزم هستن این ادما مادر من ۳۰ سال پیش ازدواج کرده هنوز اینجور مسائل براش پیش نیومده مگر اینکه ...
از چه ادمایی؟ ادمایی مثل من که دوست ندارند وقتی بزرگتر مثل مادر یا مادرشوهر توی ماشینشونه برندعقب و عقب راحتتر باشند؟, یا مادرشوهر استارتر که میره جلو؟
ن همچین جسارتی نکردم اما خب مردها همش میخوان باهم گپ بزنن یا تازه همو دیدن جلو میشینن اخه پدر من هیچ وقت مرد نمیاورد خونه تو ماشین قرار میزاشتن ما پست میشستیم واگرنه کسی که همش میبینیش مثثل. پدر شوهر معلومه عقب میشینه