2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون جلو میشینه یا عقب آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 82 پست
اره متکی خوب میست ضربه هم میخوری اما منم اینطوری از خانواده یاد گرفتم پدرم همیشه همراه مادرم بود یا ...

اره  دیگه  پس  چی

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما میگی مادرش باید اولویت باشه پس دیگه شبم کنارش باشه ناراحت نشه

عجب

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
نه دیگه توجیه نکنید پایین بیاد بیشتر باید با مامانت گپ بزنه تا بابات

منظورت چیه طرف سالی چند بار مهموناشو میبره بیرون دوسداره اون شب باب میلیش رفتار کنه خوش بگذرونه راحت باشه بعد تو توهین میکنی میگی مردسالاری

افرین دقیقا اینجوریه منم همینو میگم ...بهترین جواب حالا به نظر شما من این مسئله رو به شوهرم بگم بد م ...

با لحن آروم بگو. جوری که بهش دوست داشتنت رو نشون بدی  اگه گارد گرفت دیگه چیزی نگو  بیخیال شو. برو عقب و لذت ببر یه روزی خودش می‌فهمه. 

منظورت چیه طرف سالی چند بار مهموناشو میبره بیرون دوسداره اون شب باب میلیش رفتار کنه خوش بگذرونه راحت ...

ببین حرف اولت این بود ...زن و شوهر باید پیش هم باشند...جای مادر شوهر عقبه..مگه این که مرد باشه بره جلو...این یعنی مرد ارجحیت داره...حالا دیگه میخوای داستان بسازی و...ما مهمونامونو می‌بریم تو‌ماشین و‌اینا...دیگه هیچ کس باور نمیکنه...یه حرفی میزنید پاش وتیسید...منم حوصله داستان سرایی عجیب و غریب ندارم..رفتم بخوابم شب بخیر

ببین حرف اولت این بود ...زن و شوهر باید پیش هم باشند...جای مادر شوهر عقبه..مگه این که مرد باشه بره ج ...

عزیزم هر طور دوسداری فکر کن مادر شوهر که همیشه میبینی اگه خیلی داش جلو نشستن میخواد بشینه تو ماشین شوهر خودش اما مهمون مرد که نمیشه عقب بشینه بابات دوستشو میچپونه پیش تو صندلی عقب هر ادم سالمی همینکارو میکنه

اینجا مسأله احترام نیست. تهش همون حسادت زنانه هست اصلا چرا یه مادرشوهر به خودش اجازه میده جلو‌بشینه؟ ...

شما پدر و پدر شوهر رو‌جلو‌میشونی به مامانه میگی برو عقب یعنی شما به مادر حسودی می‌کنی...یا تو خانواده مردسالاری که مرد به زن برتری داره..از این دو حالت خارج نیست...وگرنه همه می‌دونم صندلی جلو.راحت تره و‌ مادر ها اکثرا پادرد و‌کمر درد دارند ادب حکم می‌کنه صندلی جلو‌رو‌تعارفشون کنید .نه این که بری بشینی جلو پشتت رو‌بکنی وگرنه زن و شوهر شبانه روز کنار همنن حالا هر از گاهی نباشن چی میشه