2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون جلو میشینه یا عقب آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 82 پست
همین دیگه صندلی عقب جلو فرقی نمیکنه که ولی برا من فرق داره که پیش شوهرم بشینم

شوهرت  مگه  پسر  اون  نیست  ول  کنن  مگه  قراره  بخوردش

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اینطوری بگم ناراحتم میشه ی بار شوهر خواهرشوهرم با ما اومد من جلو نشستم سر این مادرشوهرم به شوهرم ...

والا تو ناراحت میشی مگه از اون چیزی کم میشه که اون ناراحت بشه از تو‌کم بشه ولک بابا

من خودم میگم بره جلو، خداییش وقتی یه بزرگتر مثل مادرشوهر و مامانم توی ماشینند معذبم برم جلو و پشتم ب ...

واااا هنوزم هستن این ادما مادر من ۳۰ سال پیش ازدواج کرده هنوز اینجور مسائل براش پیش نیومده مگر اینکه مرد باشه دایی همسر پسرعمو اینا جلو بشینن جای مادر شوهر عقبع

این مسئله رو چرا انقدر الکی بزرگ میکنین ؟

معلومه که احترام بزرگتر واجبه و این ربطی به علاقه شوهر به زنش نداره

همونحوری که‌اگه مامان خودم باهامون بیاد من جلو نمیشینم 

این حرمت بزرگترو نگه داشتنه چه ربطی داره چرا قضیه رو ناموسی میکنین

🤌🫀
یه بار مادرشوهرم زود جلو نشستمنم با خوشحالی عقب نشستم و دراز کشیدم و خوابیدم😂بعد میگفتم وووای عقب چ ...

ما باهم مسافرت رفتیم ی بار منم عقب خوابیدم به خوابمم گیر داده بود میگفت خیلی میخوابی هر کی زنگ میزد بهش اولین حمله خواب منو میگفت

منم اوایل این مسائل خیلی اذیتم می‌کرد

شما ی مسیر ۳ ساعته رو میگی من مادرشوهرم نمیزاره ی مسافرت دوتایی بریم

همه جا میاد مراقبمون باشه

الان دیگه آنقدر مشکلاتم زیاد شده بی اهمیت شدم دیگه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
واااا هنوزم هستن این ادما مادر من ۳۰ سال پیش ازدواج کرده هنوز اینجور مسائل براش پیش نیومده مگر اینکه ...

جای  زن  هم  تو  صندوق  عقبه  یا سطل اشغال

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
واااا هنوزم هستن این ادما مادر من ۳۰ سال پیش ازدواج کرده هنوز اینجور مسائل براش پیش نیومده مگر اینکه ...

از چه ادمایی؟ ادمایی مثل من که دوست ندارند وقتی بزرگتر مثل مادر یا مادرشوهر توی ماشینشونه برندعقب و عقب راحتتر باشند؟, یا مادرشوهر استارتر که میره جلو؟ 

همین دیگه صندلی عقب جلو فرقی نمیکنه که ولی برا من فرق داره که پیش شوهرم بشینم

یکار دیگه هم میشه بکنی بشینی پشت فرمون دیگه هم جلویی هم شوهرت پیشته

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از چه ادمایی؟ ادمایی مثل من که دوست ندارند وقتی بزرگتر مثل مادر یا مادرشوهر توی ماشینشونه برندعقب و ...

والا یکی بود  حتی  خرید  جهازشم  با  خانواده شوهر  رفت  جای  اون  بودید  چی  میگفتین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جای زن هم تو صندوق عقبه یا سطل اشغال

ن همچین جسارتی نکردم اما خب مردها همش میخوان باهم گپ بزنن یا تازه همو دیدن جلو میشینن اخه پدر من هیچ وقت مرد نمیاورد خونه تو ماشین قرار میزاشتن ما پست میشستیم واگرنه کسی که همش میبینیش مثثل. پدر شوهر معلومه عقب میشینه