2777
2789

محمد اسم الکی دوست پسر سابقمه (که هدف ازدواج بود البته با دقل بازی و دروغ ) 

دوست صمیم براش ریکوئست داده بود و اونم از من اجازه گرفت و دنبالش کرد 

ما خیلی وقت کات کردیم 

همیشه محض کنجکاوی میرفتم ببینم هنوز همو فالو دارن یا نه 

آخه محمد همیشه تو کف دوستم بود واقعا ،

امشب دیدم دیگه همو فالو ندارن

جالبه که بدونید دوست صمیمی محمد هم از من بشدت خوشش میومد و میاد ولی من رو ندادم بهش که یوقت محمد ناراحت نشه 

نه دوست من نه دوست محمد از رابطه ما خبر نداشتن . چون محمد میگفت راز باشه که همه سوپرایز شن ، به نظرتون برم به روش بیارم که چی شده که دیگه همو فالو ندارم 

مطمئنم رفته بودن تو رابطه و بعد پاشیده 

میخوام نقره داغش کنم 

آخه در شرایطی که من همیشه بش متعهد بودم اصرار داشت تو آخرش با علی می‌ریزی رو هم 

من خیلی با حیا بودم بچه ها . علی مرتب برای من اینستا پست میفرستاد ولی من نه میتونستم بش بگم نفرست تو رابطه ام آخه محمد گفته بود هیچ کس نفهمه . حتی پست هاشم لایک نمیکردم ولی اون بازم ادامه می‌داد.  الانم ادامه میده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا کاری باش ندارم . برم فقط تلافی تمومی تهمت ها و اذیت هایی که به من کرد رو به روش بیارم آخه قشن ...

ولش کن بابا به کتف چپت که سر وسری باهم داشتن والان ندارن

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

میگی از دوستم تعریف میکرد منم جهت فان گفتم شیکر میخورد غلط میکرد

هاااااا 

نرم به روش بیارم 

البته میفهمه من چکش میکردم 

اما خیلی اذیت می‌کرد 

که آخرش علی مخ تو رو میزنه ولی من هیچ وقت با اون تو رابطه نرفتم 

عزیزم ما هیچ کدوم هم بچه نیستیم 

همه ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۵ سالمونه 

و این احمق بازیا رو داریم