2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من مگر اسپری مو بزنم وگرنه در کسری از ثانیه بدتر از بازار شامه

چون هم بچه مدرسه ای دارم هم جوجو شیرخواره که نمیذاره کار کنم فقط در حد اینکه بخور و نمیری باشه🤣

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  

نیست، خونم همیشه شلوغه 😆تا جمع میکنم پشت سرم دخترم میریزه🥲

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

شبا جمع میکنیم روی میز رو 

ظرفارم حتما میشوریم

مگر خیییلی خسته باشیم ماهی یکبار شب ظرف بمونه روی میز جمع نشه

جارو هم بکروز در میون میکشم 

خونه همیشه اینجوری مرتبه

البته اینکه بچه ندارم هم کم تاثیر نداره

راه حلش اینه کارها رو قسمت بندی کنی

مثلا امروز دستمال و جاروبرقی

فردا کابینت 

پس فردا سرویس 

مثلا من امروز پنجره ها رو تمیز کردم جاروبرقی کشیدم

فردا نوبت کابینته و سرویس

اینجوری کمتر خسته میشی خونه هم تمیزه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

1️⃣وقتی از بیرون میای خونه همان موقع لباسات رو بزار تو کمد 

2️⃣لباسای شسته شده رو بعد از خشک شدن تاکن بزار تو کشو

3️⃣رختخواب رو بعد از بیدار شدن مرتب کن

4️⃣ظرفای کثیف رو بعد از غذا همان موقع بزار تو ماشین یا بشور

5️⃣هر جی استفاده میکنی همان موقع بزار سر جاش

6️⃣هفته ای یه بار جارو+تی+گردگیری

کلا مهمه که همه چی رو بعد استعاده سریع بزاری سر جاش بعدش دیگه هیچ جا کثیف نمیشه

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

شبا جمع میکنیم روی میز رو ظرفارم حتما میشوریممگر خیییلی خسته باشیم ماهی یکبار شب ظرف بمونه روی میز ج ...

بچه ندارى،يه روز در ميون جارو ميكشى؟

زياد نيس؟🤒

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
راه حلش اینه کارها رو قسمت بندی کنیمثلا امروز دستمال و جاروبرقیفردا کابینت پس فردا سرویس مثلا من امر ...

چقد خوب منم خیلی دوس دارم اینجوری با برنامه کار کنم 

اما یدفعه کنترات بر میدارم از ریزو درشت همه چیو میشورم و میسابم ازون طرف تا چند روز دیگه دست ب سیاه سفید ب جز ظرف شستن نمیزنم🤣

دخترمو دعوا میکنم اگه بهم بریزه البته اینطور نیست اصلا بازی نکنه اما نمیتونم ببینم وسایلاشو‌ریخته و رفته سراغ بازی دیگه بهش میگم اول قبلی ها رو‌جمع کن بعد

سه سالشه طفلی خیلی ناراحتم یکم بهش سخت میگیرم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
1️⃣وقتی از بیرون میای خونه همان موقع لباسات رو بزار تو کمد 2️⃣لباسای شسته شده رو بعد از خشک شدن تاکن ...

دقیقا من یکی از مشکلاتم این بود ک هرچیو زود سرجاش نمیزاشتم و باعث میشد تلنبار شه

دخترمو دعوا میکنم اگه بهم بریزه البته اینطور نیست اصلا بازی نکنه اما نمیتونم ببینم وسایلاشو‌ریخته و ...

اخی گناه داره بزار هرچقد میخواد بازی کنه 

ولی بهش یاد بده بازیش تموم شد جمع کنه 

ما بچه بودیم چقد بیرون بازی میکردیم الان طفلیا همش خونن