2777
2789
عنوان

باورم نمیشه به این نقطه رسیدم

265 بازدید | 12 پست

گاهی مرگ مفید ترین درمانه

وقتی که طی ماه ها سال ها میبری میجنگی و بیشتر زمین میخوری تا یک جایی که حتی امیدو تلاشم فایده نداره چقدر زود یهو پرت شدم تو دوره بزرگسالی مشکلات بزرگسالی و عذاب‌هاش کاش اونجا که به خط آخر میرسی نفس آخرم برسه:)

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                
ما مثل بوته ای که از داخل دل سنگ جوونه میزنه ،جوونه خواهیم زد ، شاید غیر ممکن به نظر بیاد ، ولی شدنی ...

منم اینو میگفتم میگفتم می‌گذرد آنچه به جا ماندنیست غم آن است ..اما مشکلات روحی عاطفی روانی جسمی همرو گذروندم حتی مالی اما به روزی رسیدم مالی که همیشه همراهم بود منو کوبید چون همرو از دست دادم و باز تنهاییم به یادم اومد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه چاقو رو فلز بکش بار اول روش خط میندازه، ولی برای بار های بعد و بعد تر گودش می‌کنه ، فکر آدم هم همینجور ، بعضی چیزها رو سعی کن کنارش بگذری، اگه بشتر فکر کنی یشتر نابود میشی

یه چاقو رو فلز بکش بار اول روش خط میندازه، ولی برای بار های بعد و بعد تر گودش می‌کنه ، فکر آدم هم هم ...

نمیخواستم‌ بگم ولی اخه بدهی دور روز دیگرو فراموش کنم؟مبلغ ناچیز خنده دار که یک نفرم دورت نباشه قرض بگیری بهش بدی بعدا ...احساس تنهایی حقارت میکنی انگار تو سن کمم باختم کل زندگیم رو

میفهمم 

بزرگسالی و بزرگ شدن درد داره 

ی وقتایی اینقدر زمین خوردم و مشکلات داشتم که الان حتی اگر اوضاع خوبم پیش بره من استرس دارم ک نکنه اینا موقتی باشه 

دیگه خیلی چیزا خوشحالم نمیکنه 

سنی ندارم ولی روحم خسته هست از بس کشیدم از زندگی ی چیزایی تجربه کردم ک مادرم با ۳۰ سال زندگی مشترک تجربه نکرده🥲😢

نمیخواستم‌ بگم ولی اخه بدهی دور روز دیگرو فراموش کنم؟مبلغ ناچیز خنده دار که یک نفرم دورت نباشه قرض ب ...

منم تو شرایط شما نیستم که بتونم درک کنم ، ولی اگه بخوام نصیحت کنم ،اگه به بن‌بست خوردی یه راه دیگه باید پیدا کنی ،

زندگی همیشه بی رحم و سخته تا وقتی مرگ سراغت نیاد هیچ وقت درد دست از سرت بر نمی داره

من بی رحمیشو همیشه دیدم اما ایندفعه عجیب ترین و غیر ممکن ترینش بود

منم تو شرایط شما نیستم که بتونم درک کنم ، ولی اگه بخوام نصیحت کنم ،اگه به بن‌بست خوردی یه راه دیگه ب ...

راها بسته شدن نمیدونم دیوار روبه رومو باید خراب کنم شاید..

میفهمم بزرگسالی و بزرگ شدن درد داره ی وقتایی اینقدر زمین خوردم و مشکلات داشتم که الان حتی اگر اوضاع ...

دقیقا کاش میشد برگشت دورانی که دغدغه های ناچیز داشت :(