2777
2789
عنوان

فرق زنان خانه دار شاغل که همیشه بحثه به روایت تصویر

| مشاهده متن کامل بحث + 5757 بازدید | 181 پست
شت چه وحشتناک به اسی طفلکی حمله کردید !حالا تو تاپیکای دیگه با افتخار میگید تا ظهر خوابیم اینجا نارا ...

ول کن تو تاپیک که استانرش تا دو خوابید همه گفتن تا دوخوابیم الان همه پنج صبح بیدان بعو من منظورم این بود که اون خانم گفت جطور میرسن شاغلا گفتیم اینجور میرسیم این وقت شب اشپزی میکنیم

الان که یه پرنده هم رد بشه دولت استخدامش می‌کنه شمام برو آزمون شرکت کن ، اتفاقا فک کنم الان ثبت نام ...

پس چرا منو پارسال آموزش و پرورش استخدام نکرد😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ما تا دو خوابیم الان یجوری شاغل شاغل میکنید که انگار همه دکترین دیگه یه بوتیک زدین یا فروشنده مر ...

اینهمه زن معلم و پرستار و کارمند ارگان های مختلف !

اصلا خدمتکار خونه های مردم ، همین که دستشون واسه خرجای دم دستی جلوی کسی دراز نیست عالیه

🏃🏻‍♀️

شت چه وحشتناک به اسی طفلکی حمله کردید !حالا تو تاپیکای دیگه با افتخار میگید تا ظهر خوابیم اینجا نارا ...

اسی طفلی ؟؟

اول یه نگاه طرز صحبتش کنید !!

خب دوسش اینجوری گفته همینو به دوسش می‌گفت چی کار به بقیه خانه دار ها داره 

خودش منتظر شنیدن همچین صحبت هایی بوده که همچین عنوانی زده

نمی‌دونم هم طرف مامانم هم طرف بابام مامان بابام هم غریبه هستن نه اقوام که بگی شاید فک و فامیل شما ای ...

اره ما خانوادگی سحر خیزیم سحرمونم ۷ صبحه😅

یچی بگم بخندی.

مادر بزرگمساعت۵ بیدارمیشه دیگه نمیخوابه هرگز.

اوایل ازدواج رفتیم شهرشون ما خواب بودیم یهو سرو صدای شیر اب اوه چی بگم.

یهو شوهرم مث چی نشست میگفت فکر کردم زلزله شده این وقت شب😅

گفتم شب کجابود صبحه!

دیگه نداشت ما عروس دوماد این چند روز صبحا بخوابیم...

من خانه دار تا ده صبح خونم جمع میکنم البته اگر سرحال باشم و بیمار نباشیم غذایم آماده اس بعدشم با دخترم میگذرونم یا کتاب میخونم یا کار هنری انجام میدم.عصرهم دخترم میاد ای درس و مشق اونم.خانه دارا شاید اندازه شما خسته نشن ولی کم از شما زحمت نمی کشن گلم.شما از اول تا آخرهفته نه مهمون داری نه مهمونی میری ما این زحمتارو داریم.ما هرروز و شیمون غدای تازه و گرم داریم ما بچه های وابسته و اذیت کن دائم داریم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

اره بنده خدا چیز بدی هم نگفت 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اسی طفلی ؟؟اول یه نگاه طرز صحبتش کنید !!خب دوسش اینجوری گفته همینو به دوسش می‌گفت چی کار به بقیه خان ...

عزیزم منظور اسی به دو تا تاپیو چند روز پیش بود تو اون تاپیکا کاربرا میومدن میگفتن مثلا تا ۱۲ یا ۲ خوابیم و راحتیم و اینا

🏃🏻‍♀️

وقتی تو فرم مدرسه بچه کنار شغل مادر نوشته میشه خانه دار معلم و ناظم و خودفرزند یه طور دیگه نگاه می‌ک ...

اوهوم،سختیش برای کسیه ک قبلاً شاغل بوده و الان بخاطر بچه ها خانه داره...😢

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱