2777
2789
عنوان

فرق زنان خانه دار شاغل که همیشه بحثه به روایت تصویر

| مشاهده متن کامل بحث + 5759 بازدید | 181 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقادیروزک رفته بودم مطب چندتاخانوم شاغل دیدم ک خیلی خیلی رفتارشون بافخروتکبربودودائم میگفتن مادفت ...

والا ما ی خانم دکتر داریم ی متخصص داريم ی پرستار داريم 

خانم دکترمون میریم باغ میگه فرش بنداز رو زمین بشینیم میز صندلی دوست ندارم با ساده ترین نگاه و لباس

به امید روزهای خوش 💝

وینکه اطرافیان شما اینجطورین که دلیل نمیشه اکثریت اینجوری باشن گلم!من همیشه ۷ بیدارم.چه قبلا که کارم ...

نمی‌دونم هم طرف مامانم هم طرف بابام 

مامان بابام هم غریبه هستن نه اقوام که بگی شاید فک و فامیل شما اینن

معدم خیلی حساسع به شدت نمیتونم غذا فریزی بخورم همش باید تازه باشع

ولی خیلی خوبه غذای گرم درست می کنین و غذای کنسروی نمی خورین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

منم شاغل هستم اما تایم کاریم کم هست و برای خانواده خودم کار میکنم،ب خاطر ی سری مسائل زندگی شخصی ام افسردگی بودن رو هم تجربه کردم ساعتها بی هدف دراز کشیدم شب تا صبح بی خواب موندم ظهر تا غروب خوابیدم اما درمان رو ادامه دادم ،هر کسی که سرکار میره خوشبخت یا بدبخت نیست هر کسی که تا دو میخوابه هم خوشبخت یا بدبخت نبست بستگی به شرایط اون زمان و مرحله از زندگی باید باهاش کنار بیاد.

راجع خانه داری هم چون از نظر جسمی ی چند سالی هست مساعد نیستم کارهام رو نوبتی  انجام میدم یعنی امروز جارو برقی میزنم فردا گردگیری و تی ی روز دیگه شستن سرویس ها برای غذا هم ی وعده میپزم برای شام هم میخوریم.

خانه داری تنها شغلیه ک سختیش دیده نمیشه و ب چشم کسی نمیاد،

وقتی تو فرم مدرسه بچه کنار شغل مادر نوشته میشه خانه دار معلم و ناظم و خودفرزند یه طور دیگه نگاه می‌کنند!خودم بارها دیدم که چطور اون مادر خورد میشه  

الان متاسفانه طوری شده زنها بخاطر وجود و انسانیت والا  ارزشیابی نمیشن 

جایگاه اجتماعیشون به اونها ارزش میده نه انسانیت برتر 

چه بسا زنانی که دارای شغل‌های خوب و مدیریتی هستند ولی بویی از انسانیت نبردند ولی نزد اکثریت محبوب هستند بخاطر شغل و درآمد 

ولا من معلمی قبول شدم پارسال انصراف دادم ، نشستم واسه وکالت میخونم ، الان دولت اینقدر لازم داره یه د ...

ولا ای کاش معلم بودم چون الان هرشغل جایگاهی دارم بخاطر این معلم ها بود 

معدم خیلی حساسع به شدت نمیتونم غذا فریزی بخورم همش باید تازه باشع

حتما یه دکتر برو بخاطر اعصابه میفهمم چی میگی چندتا قرص معده هست اونارو بخوری سریع خوب میشه.

ولی جدی میگم یه فکر دیگه بکن این وقت شب برای سلامتیت خوب نیست

وا خب تو که بدتری مجبوری تا اینموقع بیدار باشی منت چیو میزاری 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزم کم حرص بخور تو تاپیکا گفتن تا ظهر خوابیم خانه دارم بعد هرکس هر شغل داره ارزشممده و در ضمن من خ ...

والا شما بیشتر دارین حرص میخورین

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

خسته نباشی عزیزم ❤

هرکی یه سبک زندگی داره دیگه نمیشه چون فرق دارن اشکال بگیریم که

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁