2777
2789
عنوان

فرق زنان خانه دار شاغل که همیشه بحثه به روایت تصویر

| مشاهده متن کامل بحث + 5760 بازدید | 181 پست
اره ما تا دو خوابیم الان یجوری شاغل شاغل میکنید که انگار همه دکترین دیگه یه بوتیک زدین یا فروشنده مر ...

استارتر این تاپیک اومد یه حرف نسنجیده و نادرست زد چه به شوخی چه جدی 

ولی شما هم در مقابل یه حرف بسیار نسنجیده تر زدی 

هم شما هم استارتر این تاپیک اگه واقعا از وضعیتتون راضی بودید لازم نبود طرف مقابل رو تخریب کنید 

و خدایی که مراقب ماست .....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولا ای کاش معلم بودم چون الان هرشغل جایگاهی دارم بخاطر این معلم ها بود

الان که یه پرنده هم رد بشه دولت استخدامش می‌کنه 

شمام برو آزمون شرکت کن ، اتفاقا فک کنم الان ثبت نام داشته باشن

عزیزم وقتی تاپیکارو نخوندی نگو چیزی گنده میکنی

اگه به تاپیک باشه زن شاغل هم وجود داره نمی دونه بچه داره یا نه 

بچه اش یا مهد یا شهر کودک یا خونه همسایه ها

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

والا شاغل بودم ۵ صبح بیدار میشدم

خانه دارشدم بازم ۵ صبح بیدارم

درضمن شاغلی باید زرنگ باشی من عصر میومدم خونه شاممو بار میزاشتم ۸ شب شام میخوردم مشخصه از اون شاغل های تنبلی 

اتفاقادیروزک رفته بودم مطب چندتاخانوم شاغل دیدم ک خیلی خیلی رفتارشون بافخروتکبربودودائم میگفتن مادفت ...

گاهی میگم شاید نگاه بقیه اینطوره واقعا اونا غرور ندارن من خودم کارمندم بخدا اصلن نه تکبر دارم نه غرور بااینکه شغلم جزو شغلای عالی و رده بالاست اما گاهی بعضیه با یک بار مراوده میگن مغروری بعد که زمان میگذره میگن طرز فکر ما این بوده واقعا اینطوری نیست نمیگم همه ولی گاهی طرز نگاه و تفکر خودمونم هست که فکر میکنیم طرف خودشو میگیره

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم

من خانه دارم از 7 پا به پای بچه ها بیدارم. کار خاصی هم انجام نمیدم. ولی روبراه کردن بچه نوپا یکم انرژی میگیره اونم پسر بچه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ولا شفته نشده خیلی هم عالی شده برنج ایرانی و اون بخارشه بعد وقتی پربازیدارو نخوندی پس نگو

خانم کارمند ،ایشون که گفتن تا ۲ میخوابن ،ناهارشون رو یک خانومه دیگه ای صبح میاد میپزه و .‌‌‌‌...

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

عزیزم منم خانه دارم الان که هیچ باردار واستراحت مطلقم‌ولی ۸صیح بیدارمیشدم صبونه میخوردیم.خونمو تمیز میکردم نهار میزاشتم بچمو میبردم مهد بعد نهار سریع ظرفارو میشستم و پیاده روی میرفتم بعدش دوش میگرفتم و بعدش کار هنری و شام و...

استارتر این تاپیک اومد یه حرف نسنجیده و نادرست زد چه به شوخی چه جدی ولی شما هم در مقابل یه حرف بسیار ...

خدایی معلومم نیست شغلشون چیه 

اگه کارگرن خوب خیلی شرکت هاالان کارگر خانم ایتخدام میکنن ک تا دیروقتم سرکارن