یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه به تاپیک باشه زن شاغل هم وجود داره نمی دونه بچه داره یا نه
بچه اش یا مهد یا شهر کودک یا خونه همسایه ها
اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
گاهی میگم شاید نگاه بقیه اینطوره واقعا اونا غرور ندارن من خودم کارمندم بخدا اصلن نه تکبر دارم نه غرور بااینکه شغلم جزو شغلای عالی و رده بالاست اما گاهی بعضیه با یک بار مراوده میگن مغروری بعد که زمان میگذره میگن طرز فکر ما این بوده واقعا اینطوری نیست نمیگم همه ولی گاهی طرز نگاه و تفکر خودمونم هست که فکر میکنیم طرف خودشو میگیره
دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم
عزیزم منم خانه دارم الان که هیچ باردار واستراحت مطلقمولی ۸صیح بیدارمیشدم صبونه میخوردیم.خونمو تمیز میکردم نهار میزاشتم بچمو میبردم مهد بعد نهار سریع ظرفارو میشستم و پیاده روی میرفتم بعدش دوش میگرفتم و بعدش کار هنری و شام و...