2777
2789

زنان خانه دار بقولی دوستم تا ساعت دوظهر خوابه من ساعت یازده شب منتظرم غذام دم بکشه بعد سرد بشه بزارم یخچال 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه شفته ایم پختی . نه اینطورم نیست. دوستون گشاده . بنده هفت پامیشم . به پتم غذا میدم. تا ده باشگاه ورزش میکنم میام خونه غذای خوب میپذم .  میشینم یه فیلم مبینم تا شوهرم بیاد . بعدم ناهار و حواب یه ساعته . دوباره میشینم کارمو میکنم  تا شب . شب میرم دور دور بیرون  

اره ما تا دو خوابیم الان یجوری شاغل شاغل میکنید که انگار همه دکترین دیگه یه بوتیک زدین یا فروشنده مر ...

عزیزم کم حرص بخور تو تاپیکا گفتن تا ظهر خوابیم خانه دارم بعد هرکس هر شغل داره ارزشممده و در ضمن من خودم کارمندم 

چه شفته ایم پختی . نه اینطورم نیست. دوستون گشاده . بنده هفت پامیشم . به پتم غذا میدم. تا ده باشگاه و ...

ولا شفته نشده خیلی هم عالی شده برنج ایرانی و اون بخارشه بعد وقتی پربازیدارو نخوندی پس نگو 

اره ما تا دو خوابیم الان یجوری شاغل شاغل میکنید که انگار همه دکترین دیگه یه بوتیک زدین یا فروشنده مر ...

هرکسی هر شغلی داره براش ارزشمنده دلیل نیست کارشونو بی ارزش نشون بدی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد