2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 48787 بازدید | 372 پست
الان نمیدونم دقیقا چی بگم از کجاش بگمولی من با کلی خواهشو تمنا کاری کردم روزی نیم ساعت زنگ بزنه ک گا ...

من اصلا قضاوتت نکردم همون موقع ک خوندم چون برا خودمم ی موقعی پیش اومده بود 

هوو ۲۷ روز یک بار تازه نامزدیم هسین؟؟ دوست پسر و دخترا که همش باهم در ارتباطن چه برسه به نامزدا ک دیگ ۲۴ ساعت پیش همن

تنها چیزی ک میتونم از گفته های خودت بگم اینه که دوست نداره چون ی مرد اگ زنیا دوس داشته برای دیدنش؛ به دست اوردنش؛ لبخندش همه کاری میکنه .... منم متنفرم از مردای بخیال ... به نظرم تو رابطه یه بار یا دوبار حرفتو باید قشنگ بزنی که اره من دوست دارم بهم توجه کنی؛ زنگم بزنی و .... گوش نداد به نظرم باید جدا بشی ازش تو ارزشت بالاتر از این حرفاس لیاقتت کسیه ک بهت توجه کنه 

الان درست شدهکارش اینه از صب تا 8و 9 شب سرکارهولی یه بار میگفت من زنگ نمیزنم که تو تو خانوادت معذب ن ...

هیچکس انقدر سرش شلوغ نیس ک نتونه زنگ بزنه تو دستشویی هم گوشی میبرن. مهم الویته... ولی در کل نباید ماهم پر توقع و لوس باشیم ولی از تو خداییش حق بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم حضوری همو دیدنی رفتارش چجوریه؟؟

اخه مگ میشه ادم ب کسی ک دوسش داره وقت نذاره

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

آخه مهربونم نیس دلمو به کدوم رفتارش خوش کنممنم دقیقا اوضاعم همین بودمن که همیشه اینجوری رفتار نمیکنم ...

ماهم اوضامون مثل این خانوم بوداز هم دور بودیم شب ک‌ از سرکارکیومد یه بار زنگ میزد درخد دوسه دقیقه بعدم تمام نه پیامی نه چتی خیلی ازش دلسرد شدم اونم همینطور چون فامیل بودیم تحمل کردم خونه دار ک شدم بهتر شدچون همو زیاد میدیدیم فکر کن نزدیکای عروسیمون شد دیگه بهش زنگم نمیزدم زنگ میزدجواب نمی‌دادم باور کن موهای سزم سفید شد بدترین دوران زندگیم همون نامزدیم بود سه سال هم نامزد بودیم اون تهران منم یه شهری ک ۱۲ساعت باهاش فاصله داشت

من نگفتم ک من مقصر نیستم عزیزمولی اگه اون یکم ارزش قایل شه برای حرفای من اینجوری نمیشه

اونا ی جور رفتار میکنن که همیشع تو فکر کنی نکنه من مقصرم نکنه من کاری کردم.... نه تو هیچ کاری نکردی مشکلت اینه خودتا دوس نداری اگ برا خودت ارزش قائل بودی نمیزاشتی یکق ماهی ی بار بهت زنگ بزنه و برا دیدنت شوق نداشته باشه... 

به نظرم فردا با بزرگ ترت مامانت صحبت کن و دیگ جواب تلفنشو نده تا چند روز 

مشخص میشه ک دوست داره یا نه اگ بخوادت تلاش میکنه... شک نکن

و اینک اگ الان میشناسیش ک چحوریه برو خداروشکر کن شوهرت نیس 

عزیزم ی مدت شوهرم تو خونه خیلی غر میزد حدودا ۳ال۴ ماه اولش جواب میدادم غر که میگم اونایی که رو اعصاب و کوتاه بیا هم نبود، همش دعوا بعد ی مدت افسردگی گرفتم همش با خودم میگفتم چه کوتاهی برا خونه زندگی و شوهرم کردم که ایقد غر میزنه دیگه تا حدی شد کافی بود که شروع کنه میزدم زیر گریه بازم توقع داشتم بیا بغلم کنه بگه باشه دیگه بهت حرف نمیزنم بازم ادامه می‌داد براش مهم نبود که دارم گریه میکنم ، ینی سه روز پشت سر هم رو سفره منو به گریه مینداخت که بلند میشدم غذا نمیخوردم ی روز با گریه گفتم الان چن روز رو سفره منو گریه انداختی چی برات کم گذاشتم چی کار برات نکردم هر چی تو دلم بود بهش گفتم چن روز خوب بود تا ی ۱۰ روزی بدش باز شرو کرد اصلا ایطو نبود نمیدونم چش شده بود بعد ۳ چهار ماه این ای همه تحمل کردم حتی ی روز حمله عصبی بهم دس داد که خودش ترسید، دیگه ی مدت پیش بهش گفت دیگه بریدم دیگه تحمل ندارم دیگه نه خودت نه زندگیت برام مهم نیست طلاق میگیرم میرم پیش بابام زندگی میکنم مهریمم میگیرم که سربار کسی نباشم برا خودم زندگی میکنم مگه احمقم تو رو تحمل کنم ،باشم گرفتم خوابیدم ینی واقعا احساس کردم از کوه پرتش کردن مردو زند شد بد که بیدار شدم دیدم برام چایی درس کرد هی عزیزم عزیزم میکنه من خودمو زدم به اون راه محلش نزاشتم بد اومد گفت چی شده که میخوای ازم طلاق بگیری گفتم منم طاقتی دارم من آدمم ی جایی میبرم اخه تحمل من زیاد گفت دیگه اذیتت نمیکنم گفتم تو خوب باش فقط غر نزن باشین زندگیمون بکنیم الان خدا رو شکر بهتر شد، الان تو رو میفهمم الان منفجر شدی کار خوبیم کردی تا متوجه بشه تو هم آدمی نیازایی داری تو اصلا بهش زنگ نزن بزار خودش زنگ بزنه تحمل کن سر سنگین باش بزار خودش سر موضوع رو باز کنه بگو من احساس دارم دوس دارم همسرم بهم توجه کنه بام پیام بده بهم محبت کنه یکجایی دیگه خسته میشم قید دوس داشتندو میزنم بزار این زندگیو که شرو کردیم خیلی خوب با هم بسازیم تمام احساستو ببین دلتنگیاتو دوست داشتنتو که ببینیش که بهت زنگ بزنه که مورد توجه بش بهش بگو مردا خنگن نمیفهمن و دوس دارن زنشون باهاشون درد دل کنه ، بعد اون کمتر زنگ بزن که متوجه بشه منتظر اونی خودش دلش تنگ میشه زنگ میزنه  طولانی شد ببخش

براش لوندی کن براش لوس کن خودتو براش ناز کن ازش بخواه خوراکی برات بخره حتی اگه روت نشد بگو حتما نامزدت بگو مردا خوششون میاد از خرید برا زن که بهشون بگه خودتم کم کاری میکنی که نمیاد سمتت وقتی میاد خونتون لباس باز یا تحریک کننده بپوش هیچ عیب نداره نامزده تا دلش بره برات تا جذبت بشه هر روز بدوی بیاد خونتون، خودتم فک کنم از ای کارا نمیکنی ،بابا زنی باید خودت برا همسرت لوس کنی مرد پیغمبر خدا هم که باشه جذب ظواهر و اندام جنسی میشه حالا امتحان کن ببین آرایش لبای رنگ قرمز

بخدا اوایل با سیاست بودم وی مگه فایده داشت به آخر خط رسیدم😔 خیلی دوسش دارم ولی اصلا منو درک نمیکنه ...

نکن اینکارو 

منم مثل تو نادون بودم توب دوران نامزدی

‌ولی الان کلا پیشمونم که همسرمو اونقدر اذیت کردم

چون بهترین مرد دنیا مال منه و من با دلایل بچگانه اذیتش میکردم

همسر شمام خیلی خوبه قدرشو بدون

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂