2777
2789

جمع نمیبندم چون توی هر قشری آدم های متفاوتی وجود داره قطعا

ولی “بعضی” از خانم هایی که توی سالن های آرایشگاه کار میکنن رو ما به عنوان هم جنس خودشون هم نمیتونیم بیشتر از ۵ دقیقه باهاشون هم صحبت باشیم انقدر که رفتار و گفتارشون دافعه داره

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از چ نظر بد

اینکه مدام پینشهاد جورواجور میدن ب مشتری 

من ی دوستی داشتم برادرش وقتی ازدواج کرد دختر خانم رفت ارایشگر شد بعد سه ماه دیدم دوستم گفت ک برادرش ب مشکل خورده با خانومش هر روز ک میخاد بره سالن هفت قلم ارایش انواع اقسام مدلای ناخن هی کاشت میکنه موهاشو هفته ای ی بار ی رنگ ژل کلی کار دیگم رو صورتش داره انجام میده 

بنظرم چون خانما ی حد تعادلی رو توی ارایشگری و ... رعایت نمیکنن ب خاطر همین پسرا زده شدن 

مگه تو آرایشگاه ها چی میگن؟ 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بیشترشون لاشی اند خودم شینیون کار بودم بینشون بودم میدونم چه خبره 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
مگه تو آرایشگاه ها چی میگن؟

بپرس چی نمیگن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

یه ناخن کار تو فامیل شوهذم هست از دماغ فیل افتاده افاده ایی و مغرور شوهرش بدتر بخدا حتی میان تو یه جمع سلام نمیکنن مث گاو میشینن خدافظی ام که اصلا یهو غیب میشن!فقط میان میخورن!

بپرس چی نمیگن

خب بخدا نمیدونم نمیرم آرایشگاه اخه بگین چی میگن کنجکاو شدم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

والا نصف آرایشگرا یا مطلقه هستن یا در حال جدایی فکر میکنم بخاطر اینه آدم یه ساعت میره آرایشگاه چه چی ...

چی میشنوین؟ خب بگین

ج جوری دافعه داره مگه چ جورین

برای من اینکه از ریز ترین مسائل زندگیم سوال بپرسن ، راجع به زندگی دیگران نظر بدن و خاطرات مشتری هاشون رو برام تعریف کنن ، و نصف تعریف هاشون از خیانت باشه و مسائل جنسی غیرقابل تحمله

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.