2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 48751 بازدید | 372 پست
حالا مثلا بعد این بخواد تماس بگیره اصلا ارزشی داره؟ باید انقدر جذابیت دلشته باشی براش اصلا به این صح ...

خب میشه بگی چطور جذاب و کاریزماتیک باشم واقعا احتیاج دارم

البته اینم بگم دوران دوستی خیلی چت میکردیم من نمیتونستم تلفنی صحبت کنم خیلی سر همون بد عادت شد

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش شوهر من واسه تو بود با اولین کلمه کتک رو میخورم ی بار حسرت موندم توضیح بده هیچوقت محبت نکرد اگه ...

متاسفم عزیزم

درکت میکنم ولی خب اینکه اینجوری به من گفتین بهم برخورد

منم پدرم اخلاقش مثل شوهر شماس

نامزدمم خواهرزاده پدرمه

حتی گاهی میگه میزنم تو دهنتا

این قسمتی از چتای ماست من اگه برخورد نکنم عاقبتم میشه مثل شما و مامانم

بچه هامم قراره مث خودم استرسی باشن

یا بچه ای ک محبت کردن پدر به مادرشو نبینه فکر میکنید چ عاقبتی در انتظارشه؟

نمیخوام زندگی الانمو تو زندگی متاهلیم تجربه کنم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

متاسفم عزیزمدرکت میکنم ولی خب اینکه اینجوری به من گفتین بهم برخوردمنم پدرم اخلاقش مثل شوهر شماسنامزد ...

از الان میختو خوب بزن ولی دوستت داره اذیت نکن زیادم نقطه خوری نکن نشخوار ذهنی میگیری

من این قسمتو یادم رفته بذارماکثرا قضاوت کردن تا اینکه من قضیه رو توضیح دادم!!

عزیزم شما که نامزادت رو دوست داری 

این اسکرین شات ها رو ازش میذاری که همه توهین کنن و هر چی خواستن در مورد رابطتون بگن ؟

من حقیقتا هیچ وقت اجازه نمی‌دم در مورد رابطمون اظهار نظر کنند یا اینکه همه حرفی بهش بزنن 

این حرفایی که میزنن نامزادت رو تو چشمت سیاه میکنن 

ببین من کاری ندارم نه شما رو میشناسم هیچی ازتون نمی‌دونم ولی به عنوان کسی که دوست ندارم رابطه شما بهم بخوره 

زندگیت رو تو نی نی سایت نگو 

من اینو برای بار دوم دارم میگم 

نمی‌خوام فاز نصحیت بردارم 

ولی خب دیر یا زود خودت متوجه اش میشی 

الان می‌دونم با خودت میگی چه ربطی داره 

از این حجم ریلکس بودنش اعصابم خورد شد😂

نمیفهمه وقتی یه دختر همش میگه دوستت ندارم و دیگه میخوام باهات بهم بزنم یعنی به من توجه کن من ناراحتم از دلم دربیار بهم محبت کن نه اینکه بگه حالا باشه حرف میزنیم

غیرمنطقیه ولی من حرصم میگیره

می‌دونی مشکل ما زنا چیه؟؟؟

حرفمونو رک نمی‌زنیم ناراحتیم میگه چته؟میگیم هیچی.....

دلمون گرفته ازش میگه چیزی شده میگیم نههه ول کن...

میخواییم بیشتر پیشمون باشه با بهونه گرفتن ها و غر های الکی حرفمونو می‌زنیم .....میتونیم بگیم عزیزم من بهت نیاز دارم و شدیدا دلم میخواد کنارت باشم یا اینکه آره ناراحتم چون دلم فقط به تو خوشه و تو حواست کمتر به من هست...

متاسفانه من خودم دسته اولم یا سلیط..ه میشم یا میگم هیچی نشده بیخیال

به نظرم باید مشاوره بری. کاری ندارم دعوا سرچی بوده ولی از طرز پیام دادنت کاملا مشخصه که مشکل شخصیتی داری که باید رو خودتو اعصابت کار کنی... هزار بار گفت بعدا حرف می‌زنیم چقد چتی تو .. 

خیلی رفتارات بچگانستاینو بدون مردا از غر زدن ها و گیر دادن به یه موضوع بدشون میاد

اینک اره قطعا بدشون میاد... ولی بعضی از مردا ی جوری رفتار میکنن که همش احساس کنی تو مقصری و تنها دیلیل ک ی زن باعث میشه غر بزنه عدم توجه مرد به زنش

یه مثلی هست ک میگه مرغ زیرک چون به دام افتاد تحمل بایدش،

الان شما با تمام وجود عاشق همین آقا شدی پس اگر جدا بشی بیشترین آسیب رو تو میبینی .فعلا ک حست گیره مدارا کن .کم کم آنقدر با رفتارش عذابت میده ک یه روز بخودت میایی میبینی چقدر بی حس شدی و بود و نبودش دیگ برات مهم نیست 

...