2777
2789
عنوان

بدبخت شدم دنیا رو سرم اواره

| مشاهده متن کامل بحث + 8979 بازدید | 230 پست
😭😭😭😭😭😭😭کاربرا گفتن من رفتم ازش پرسیدم ک حامله شم چیکار میکنیگفت ماهای اخر ک نتونیمیا تحمل میک ...

اون دیگه خیلی بالاعه واقعا واسه زن سخته مردش خودارضایی کنه اون بیماره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره قشنگگگگ گردن گرفتگفت منت دستمو میکشم اما به خودم اجازه نمیدم بهت دست بزنم

چقد ساده ای داداش منم تواینا جور کانالاس همیشه دنبال این چیزاست تموم کن باهاش اینا با 1نفر نمیمونن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

هنوز قصد ادامه دادن باهاش داری ؟ طرف هیزه نمیتونه خودشو کنترل کنه بعد ازدواج اگر بنا به دلایلی تمکینش نکردی میخواد دوباره سمت این چیزا بره ؟ سست عنصره ولش کن 

ادما رو در زمان تنهایی شون میشه شناخت

اگر انسان درستی بود سمت این چیزا نمیرفت الان هم پیشش نباشی  و دوباره تنها باشه با خیال راحت میره سمتش فقط از این به بعد دقت میکنه سوتی دستت نده و مخفی کار تر  میشه

چقدر بد شدن اکثرا مردا ،اصلا حس بد میگیرم از همشوووون...یعنی واقعا مردی هس که خوبه خوووب باشه الان خ ...

چرا باید زن خوب خوب هنوز باشه؟؟؟؟

مردام باید خودشون رو کنترل کنن

چیه همش میگین اونا مردن نمیتونن کنترل کنن، یاعث شدین مردا فک کنن هر کاری میتونن بکنن

خب زنا هم نیاز دارن ندارن؟؟؟

چرا ما باید خودمون رو پاک نگه داریم ولی مردا هر کاری کردن چون مردن اشکالی نداره؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید اینجوری میگما خب یه مقدارم ب اون فک کن من خودم مخالف فیلم دیدنو این چیزام ولی خب اونم جوونه ر ...

اها الان اگه یه دخترم بود نیازش رو همینطوری بر طرف میکرد همینو میگفتی؟

گفت هر وقت بگی بیام دنبالت بریم ازمایش بدم

پس رابطه داشته که قبول کرده ازمایش بده

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
چرا باید زن خوب خوب هنوز باشه؟؟؟؟مردام باید خودشون رو کنترل کننچیه همش میگین اونا مردن نمیتونن کنترل ...

دقیقا همونطور که ما خانوم ها خودمونو نگهداشتیم مردها هم باید خودشونو نگهدارن 

مردا رو انقدر سست عنصر بار میارن بعد ازدواج اگر خانم تمکین نکرد مرد به خاطر عدم کنترل شهوتش میره خیانت میکنه بعد هم میگن تقصیر زن بوده ! 

دقیقا همونطور که ما خانوم ها خودمونو نگهداشتیم مردها هم باید خودشونو نگهدارن مردا رو انقدر سست عنصر ...

دقیقااااا

خداروشکر حداقل هم نسلای من اینطور فکر میکنن

ولی هنوزم یه عده هستن میگن اون مرده چیکار کنه نیاز داره

خب مام زنیم چیکار کنیم نیاز داریم؟

همونطور که یه زن تا ازدواج خودشو نگه میداره

مردم باید همینکار رو کنه

اگه مرد رابطه داشته قبلا 

نباید توقع داشته باشه از همسر آیندش

اگه خودش پاک بود توقعش بجاس

اینکه در این دوره زمونه مرد خوب کم هس ولی هس ولی برا کسی که مثل شما که حساس هستی خیلی سخته،۹۹ درصد بعد ازدواج هم میبینه تغییر هم نمیکنه هرچی  و هر کی هم باشه به چشمت نمیاد همیشه داغون خواهی بود،بیخیالش شو سخته ولی بعد ازدواج اینجور چیزا بیشتر از حالا اذیتت میکنه

اره عزیزم مگه نیاز دخترو پسر دارهاصلا مگه شما تبعیض جنسیتی قائل میشی؟

تبعیض جنسیتی فرق داره با اینا

من اشتباه متوجه حرف شما شدم فک کردم میگین چون مرده اشکال نداره

الان که کاملا منظورتون رو فهمیدم و اینکه از نظر شما برای دختر هم اشکالی نداره

کاملا برا نظرتون احترام قائلم 

فک کردم شما تبعیض قائل شدین

زیاد بهش رو نده 

یکم سر سنگین باش ک متوجه زشتی کارش بشه 

اما اینو بدون ک کل پسرا همینن 

فکر نکن بعدی اینجور نیست 

ب قول خودت گند کاریاشون فقط لو نرفته 

از لحاظ نیازش هم خب آقایون مجبورن ک تخلیه شن 

اما تو یه مدت برو تو قیافه براش 

اما خب کار اونم درست نیست ک عکس ناجور نگاه کنه ب بهونه اینکه نیاز دارم 

اگه اینجوره منم نیاز ب پول دارم پس برم دزدی کنم 

هر چیزی راه حلی داره 

ایشون اگر نیاز داره هب باید ازدواج کنه ن اینکه فیلم ناجور ببینه 

اینجور افراد پس فردا از زنشون هم توقع دارن مثل زنای تو فیلم براشون باشه و اگر نشد زندگی رو تلخ میکنن ب کام طرف 

دیگه نمیگن بابا اون شغلش خراب بازیه با زنهای با عفت و محترم ما فرق دارن

تبعیض جنسیتی فرق داره با اینامن اشتباه متوجه حرف شما شدم فک کردم میگین چون مرده اشکال ندارهالان که ک ...

ن عزیزم چ تبهیضی واقعا ی سریا جوری حرف میزنن انگار این حسو ندارن

خب اونم مرده دیگه