2777
2789
هفته ای یبار زیاد نیست؟؟ مال منم هیچ گل نمیدن پرسیدم گفتن خاکت غنی نیست باید کود بدی

دستور مصرفشو خود مهندس گیاهپزشکی گف عزیزم

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
آگلونمای من که ۶تا ساقه بود ،یکیش مونده کلا بیحال وداغون وپژمرده 🙁 ممنون عزیزم از راهنماییت، شن ...

یدونه قرص تویه لیتر آب به همه گلام میدم.زیاد بهش آب نده ...زیرش جزیره درست کن.برای من ۷تا کلافه خیلی پرپشته.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کلی کود مختلف عوض کردم چون نتیجه خوبی نمیدادند اما الان قرص کود گل دهی به گیاهانی که گل دارن  و قرص کود همیشه سبز به گیاهانی که برگ های سبز دارند، میدم، هر دو از برند واگروکسیره برای شرکت سبز پالایش ساتراپ ، خیلی راضیم 

سلام و درود. محل نگهداری.شرایط نور و ابیاری.میزان رطوبت و... توی رشد خیلی خیلی تاثیر داره. از طرفی مصرف کود ها با توجه نیاز گیاه و تقویت اون هم توی رشد و حتی تکثیرش بسیار موثره.کارشناس فنی فروشگاه آنلاین سم و کود اگری راز۰۹۱۷۵۳۹۲۰۱۰

دستور مصرفشو خود مهندس گیاهپزشکی گف عزیزم

درود بر شما.میزان مصرف هر کود برای هر گیاهی تو هر خونه ای یکی نیست. شما باید کوددهی رو با توجه گیاه خودتوت انجام بدین و همه تجویزها یکی نیستن.کارشناس فنی فروشگاه آنلاین اگری راز۰۹۱۷۵۳۹۲۰۱۰

اسمش چیه

درود بر شما. کود های مختلفی برای گیاهان آپارتمانی استفاده میشن اما یگی از کود هایی که کمک به گلدهی میکنه کودی هست که پتاسیم بالایی داره و معمولا اسمشون گلدهی هست.کارشناس فنی فروشگاه آنلاین سم و کود اگری راز۰۹۱۷۵۳۹۲۰۱۰

درود بر شما. کود های مختلفی برای گیاهان آپارتمانی استفاده میشن اما یگی از کود هایی که کمک به گلدهی م ...

سلام به پتوس چی بدم تقویت شه نمیخوام هزینه کنم

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

آگلونمای من که ۶تا ساقه بود ،یکیش مونده کلا بیحال وداغون وپژمرده 🙁ممنون عزیزم از راهنماییت، شنبه بر ...

ریشه ش چک کن 90 درصد مشکل گلها ریشه س. اونحا داره میپوسه  خاکت سنگین و سفت ریشه خفه شده

گل از برگ بریزه و پژمرده بشه از ریشه س

اگ رشدش کند و برگ دیر ب دیر درمیاره و ضعیف از خاک ففیر

اگ خاکت شوره میزنه و سفت شده از مود زیا. یا اب لوله کشی

اگلونمات از خاک در بیار ریشه ش بشور خپب چک کن ببین پوسیدگی داره حدا کن تو اب بزار  بعد براش خاک سبک ک ترکیب کوکوپیت پرلیت و پیت ماس   بزار  با قارج کش هم ابیاری کن ببین چه جونی میگیره

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......