2777
2789
عنوان

بدبخت شدم دنیا رو سرم اواره

| مشاهده متن کامل بحث + 9074 بازدید | 230 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ساعت ۶ عصر دیدم هنوز دستام یخهدلشوره دارمزود مامانشو رسوند خونه ک برام توضیح بده بعدشمیگفت نیازه بعض ...

راست میگه واقعا 

خب چیکار کنه اونم آدمه

خواجه که نیست

حالا سرد مزاج باشه میخوای مثل یه سری به اصطلاح خانوم اینجا بیای تاپیک بزنی آی هوار شوهرم منو نمی... فلان 

بیخیال بیخیال خودتو اذیت نکن

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

عزیزم بیا یچی بهت بگم بی رودر باستی تقریباهمه مردانگاه مکنن وخیلی از زنا هم اگه چیزای دیگش اوکیه چشم ...

اره بخشیدمش ولی خب تصور اینکه با زنای لخت اروم میشه تخلیه میشه قلبم ب درد میاد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
مجردی اینکارو میکرد بعدا اینقدر سرش گرم زندگیمون شد وقت سر خاروندن نداره

خداروشکر امیدوارم اینم تکرار نکنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
راست میگه واقعا خب چیکار کنه اونم آدمهخواجه که نیستحالا سرد مزاج باشه میخوای مثل یه سری به اصطلاح خا ...

اره کم کم دارم کنار میام سختمه ولی کنار میام