2777
2789

پرستاریی

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دانشجوام

بیخیال فکر میکنه ساده ای

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

اینقدر بدم میاد با یکی هیچ صنمی ندارم ولی با لفظ های صمیمی من صدا میزنه بلاکش کن اسکول رو

حالا ی مدت چت میکردیم ولی من ازش فاصله گرفتم ب خاطر ی سری چیزا ولی اون با وجود بی محلی باز فکر میکنه صمیمی هستیم و میگه عشقم ....

بگو خودم میدونم شیفتم کی هستش ممنون ک اطلاع دادیم دیگه نیازی نیست شما بگید من خودم حواسم هست و خدانگ ...

همین شماها که اینجوری مشاوره میدید نمیزارید جواب اینها اساسی بدن دیگه . آخرش نباید بگه خدانگهدار . باید بگه خدانگهدار عشقم . ممنون که اطلاع دادید . نیازی نیست . خدانگهدار . این جملات مودبانه یعنی چی ؟ ممنون یعنی چی ؟ باید بگه به تو رررررربطی داره که شیفت منو بگی ؟ لازم نیست تو بهم بگی . گوشیمو تنظیم کردم سر ساعت زنگ بخوره لازم نیست کسی یادم بندازه . به جای خدانگخدار باید بگه بای . 

همین شماها که اینجوری مشاوره میدید نمیزارید جواب اینها اساسی بدن دیگه . آخرش نباید بگه خدانگهدار . ب ...

اوهو چیییی چی میگی طرف ک از خیابون نیومده بهش پیام بده همکارش هستش و اسی خودش گفت محترمانه چجوری جوابشو بدم منم براش نوشتم ،، ریپ نزن رومن نظر خودتو بده بسلامت