2777
2789

کود۳۰۲۰

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی 

بعصیاشون خوبن بعضیاشون نه ،مادر همسر من هیچی نمیده ولی یه گلایی داره آدم لذت میبره ،همون گل رو من میارم رشدش متوقف میشه 😓

اینجا میگن کود ولی کود زیاد هم خوب نیست که 

هیچی  بعصیاشون خوبن بعضیاشون نه ،مادر همسر من هیچی نمیده ولی یه گلایی داره آدم لذت میبره ،همون ...

کود زیاد هیچ وقت خوب نیست گل میسوزه باید نسبت به نیاز گلها ماهی یه بار یا دوماه یه بار کود داد.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
این برای رشده فقط؟ من ۲۰ ۲۰ هم میدادم قبلا ولی تاثیر انچنانی نداشت

عه پس درسته اول میخواستم بگم ۲۰۲۰ گفتم اون شماره حرمه😂😂😂😂😂😂😂

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
کود زیاد هیچ وقت خوب نیست گل میسوزه باید نسبت به نیاز گلها ماهی یه بار یا دوماه یه بار کود داد.

شما چه کودی میدید ؟

آخه میگن هر کودی مناسب هر گلی نیست 

من همه جور گلی دارم از آپارتمانی تا گلهای آفتاب دوست 

همه رو ۲۰۲۰,بدم خوبه؟

شما چه کودی میدید ؟ آخه میگن هر کودی مناسب هر گلی نیست  من همه جور گلی دارم از آپارتمانی تا گ ...

آره خوبه....حتی یه قاشق چای خوری بریز تو یه لیتر آب حل بشه بعد اسپری کن همین کود رو....ولی زیر نور مستقیم آفتاب نباشه که برگاش بسوزه...ورمی کومپوست میدم من.۲۰۲۰.قرص آهن وال دی....آگلونمام کلا لوله شده بود با ال دی وآهن برش گردوندم.عالی شده الان

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
آره خوبه....حتی یه قاشق چای خوری بریز تو یه لیتر آب حل بشه بعد اسپری کن همین کود رو....ولی زیر نور م ...

آگلونمای من که ۶تا ساقه بود ،یکیش مونده کلا بیحال وداغون وپژمرده 🙁

ممنون عزیزم از راهنماییت، شنبه برم یه کم کود بخرم براشون ،طفلکا نصفشون بی رنگ و رو هستن 

ال دی رو چقدر تو یه لیتر آب میدی بهشون؟