2777
2789
عنوان

بدبخت شدم دنیا رو سرم اواره

| مشاهده متن کامل بحث + 9064 بازدید | 230 پست
میگه بخاطر توعه همه نیاز دارن نمیخوام نیازم باهات برطرف شه ازت سواستفاده کنمبخاطر همین خودم خودمو ار ...

والله بعد ازدواج شاید مسافرت بری یا یه مدت قهر باشی اون موقع هم میخواد بهانه کنه نگاه کنه. پریود باشی نگاه کنه بگه نیاز دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اگه میخوای باهاش وارد یه رابطه جدی بشی (ازدواج) بیشتر روش فکر کن این موضوع به هیچ وجه شوخی بردار نیست پس فردا بعد ازدواج وقتی پریود باشی یا مثلا باردار باشی نتونی تمکین کنی باز میره سراغ این چیزا یا حتی دیگه بدن تو براش جذابیتی نداره 

بعدش دیگه از طریق رابطه ار ضا نمیشه

تو‌ تلگرام خود ب خود عضو میکنن من سال تا سال چک نمیکنم چند روز پیش باز کردم دیدم صیغه یابی و فلانو😑 ...

این دوستمون راست میگه من نزدیک ۶ ماه تلگرامو باز نکردم ی دفعه باز کردم پر از این صیغه یابی ها بود اصلا هنگ کردم تازه چندتاش از اونا بود که اعضا رو نشون میداد سریع همه رو حذف کردم .شاید اونم ندیده بوده

واقعا بعضیارو درک نمیکنم که توپیدن به پسره 

دوستان متوجه نیستید تو چه جامعه ای و با چه شرایطی زندگی میکنیم؟از بیرون خبر دارین؟

الان ۹۰ درصد پسرا تو مجردیشون با خانوم ها رابطه دارن که رفع نیاز کنن؛از خداتون هم باشه که طرف صرفا با فیلم و این چیزا داره خودشو گول میزنه و سمت این کثافت کاریا نمیره

من کاره هیچکدومشون رو تایید نمیکنم اما دارم میبینم جامعه تو چه باتلاقیه انقدر شرایط ازدواج سخت شده و اعتقادات جووناهم از بین رفته که اصلا دیگه واسشون مهم نیس دارن گناه میکنن

همه ی مردا بلا استثنا فیلم دیدن…اگه میگین نه یعنی تاحالا مچشون رو نگرفتین و دیر یا زود بهتون ثابت میشه

استارتر عزیز شمام حساسیت نشون نده میزان نیاز خانوما با اقایون خیلی متفاوته و بعد ازدواج وقتی از راه درست نیازش رفع بشه همه چی درست میشه

سلام.

با اجازه از تمام مخالفین که در دنیای زیر برف سیر می‌کنند؛ اور ری‌اکت دارید. البته احتمالا سن و سالی ندارید و طبیعیه.

نه ایشون میتونه دیگه اون کار اصلی رو نکنه، نه اصلا کسی هست که حداقل تا حدودی در این مسئله ورود نکرده باشه.

بلاخره هرطوری شما حساب بکنید، با چشم با ذهن با گوش ... مسائل تحریک کننده دیده و شنیده و فکر میشه.

یکم آروم شدید منطقی بهش فکر کنید.

خیییلیی وحشتناک نیست کارشون، هرچند صحیح نیست و جای اصلاح داره.

.
از کجا معلوم رابطه نداشته باشه از کجا معلوم هزارتا مریضی نداشته باشه

از اون جا که اونی که فیلم و خ ا داره از بی رابطه ایی هست.وگرنه اون رو ول نمیکرد بیاد فیبم ببینه.میرفت واقعی

آفرین به نامزد شما.اگه این جوری بوده بیمار بوده.

نه عزیزم بیمار کسی هست که خود ارضایی میکنه نه کسی که بلده خودش کنترل کنه سراغ فیلم. نره  مشکل اینجاست که تو نی نی سایت همه مشاور و کار بلدن 

آفرین به نامزد شما.اگه این جوری بوده بیمار بوده.

فکر میکنی این همه تحاوز از کجا میاد یکی نمیتونه خودش کنترل کنه تجاوز میکنه یکی فیلم میبینه یکی حتی به محارمش دست درازی میکنه یکی خود ارضایی میکنه.