2777
2789
عنوان

بدبخت شدم دنیا رو سرم اواره

| مشاهده متن کامل بحث + 8912 بازدید | 227 پست
ارهمن پشت نشسته بودم اومد درو باز کرد ب پام افتاده بود ببخشید غلط کردم

اسی دوست داره که نتونسته تحمل کنه جلو مامانش این حرفا رو گفته می‌تونست صبر کنه مامانش بره بعد صحبت کنه

ناراحت نباش نیمه پر لیوانو ببین اینک الان فهمیدی خدای نکرده ازدواج میکردی باهاش بعد میفهمیدی چ

ببخشید گلم 

ولی الان واقعا جدیی؟

واقعا دیگه فکر نکنم پسری باشه که تو عمرش از این کارا نکرده...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم:)))میدونم الان خیلی حس بدي داري اما چیز عجیبی نیست دیگه اکثرررر پسراي الان درگیر پور.ن و ... ه ...

همه چیو حذف کرد قول داد کلی قسم

ک تکرار نمیشه ببخشید

ولی کارش خیانت حساب میشههه😭

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
از کجا معلوم رابطه نداشته باشه از کجا معلوم هزارتا مریضی نداشته باشه

گفت هر وقت بگی بیام دنبالت بریم ازمایش بدم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اسی دوست داره که نتونسته تحمل کنه جلو مامانش این حرفا رو گفته می‌تونست صبر کنه مامانش بره بعد صحبت ک ...

میدونم دوسم داره

ی شهر سر ب ریز بودن پاک بودن ابروداری خودش و خانوادشو میگن

ولی من چطور کنار بیام😭😔

ببخشید گلم ولی الان واقعا جدیی؟واقعا دیگه فکر نکنم پسری باشه که تو عمرش از این کارا نکرده...

😭😭اخ لعنت بهش 

همه چیو حذف کرد قول داد کلی قسمک تکرار نمیشه ببخشیدولی کارش خیانت حساب میشههه😭

عشقم الان تو شرایط خوبي نیستي 🥲🥲

چون دوسش داری اینطوري حساس شدی 

ولی ببین این مسئله عجیبی نیست 

یه نیازه

البته اصلا تایید نمیکنم کارشو 

اما اونقدری هم نیست که نتونی ببخشیش و اینجوری خودتو اذیت کنی 

اگه به جای اینا پیامای خیانت و...ازش میدیدی بهتر بود هوم؟

اگه فقط به این فیلماست 

اگه واقعا دوست داشته باشه واقعا کنار میزاره 

اما اینطور فکر نکن که خواسته بهت خیانت کنه یا ...

اسی سعی کن یکم حداقل معاشقه داشته باشیدیا زودتر عقد کنید

وای وای😔کاش نمیدیدم 

ببخشید گلم ولی الان واقعا جدیی؟واقعا دیگه فکر نکنم پسری باشه که تو عمرش از این کارا نکرده...

چی بگم آخه این ک الان ایشون میدونن طرفشون اینکارو میکنن ی جوریه اصلن فکر میکنم عین خوره میره رو مغز آدم 

عشقم الان تو شرایط خوبي نیستي 🥲🥲چون دوسش داری اینطوري حساس شدی ولی ببین این مسئله عجیبی نیست یه نی ...

گفت باز نکن من نمیدونستم. ک چیه زدم رو فیلمه

دیدم اخ یه زنه با سینه هاش..😭

کاش کور میشدم نمی‌دیدم خیلی خجالت کشید خیلی پشیمون شد از کارش

ولی 

ولی من هنوزم تو شوکم

اگه رابطه داشت که دیگه احتیاجی به فیلم نداشت

اینم حرف منطقی هس