2777
2789
عنوان

دعا کنید پولمو بدع

41 بازدید | 5 پست

ابروم پیش خانوادم در خطره پولشونو میخوان نیاز دارن منم دادم به این یارو بالا کشیده بعدم قهر کرده نیمده پولمو 😭😭😭😭تروخدا دعا کیند پس بده پولمو به دلش بیوفته برکردونه نه میتونم شکایت کنم نه برم دم خونش تلفنمم بلاک کرده اکه بلاکم نبود حتی واسه پولم نمیخوام صداشو بشنوم تنها راه اینه خودش پشیمون شه وکرنه خانواده میفهمن پولوشنو به باد دادم تروخدا

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوه اینجور ادما دیگه پولو برنمیگردونن،دعا میکنم ولی بی فایدس

یه نفر تو رابطه بودم میدونست پس انداز میخوام بزارم بانک گفت بده من سه ماه دیگه انقد میزارم روش میدمت بیستر از بانک صد دادم پول خانوادم بود بعد دوهفته فهمیدم زن داتشه قهر کردم باهاش اونم از خدا خواسته بلاک کرد و پولممم دستش مونده صد ملیون چیکار کنم فقط فیش واریزی دارم خدایا پول مادرم بود 

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
یه نفر تو رابطه بودم میدونست پس انداز میخوام بزارم بانک گفت بده من سه ماه دیگه انقد میزارم روش میدمت ...

طرف شیاد بوده و خیلی ببخشید یه مدت باهات لاس زده و بعدشم پولتو بالا کشیده و بلاکت کرده دیگه 

یه نفر تو رابطه بودم میدونست پس انداز میخوام بزارم بانک گفت بده من سه ماه دیگه انقد میزارم روش میدمت ...

منم یک شرایط اینجوری داشتم،خانوادم اخر فهمیدن،چاره ای نیست برو به ابروریزی بزار،بهتر از یکجا نشستنه