فک کن آرزوهاداشتی زندگی تشکیل دادی اول زندگی ورشکست شدی و تمام تلاشتو میکنی تابتونی خودتو جمع کنی بدون پشتوانه خیلی سخته خیلی
ورشکستگی آدمو داغون میکنه ازپامیندازه اگه کسی نباشه دستشو بگیره تاچن سال نمیتونه بلندشه شما میگین داره تمام تلاششو میکنه همه صدشو میذاره ازاون ورم باهاتون مهربونه یه لحظه خودتو بذار جاش من باشم دیگه حوصله خودمو ندارم چه برسه یکیم بخواد بهم غربزنه
یکی پیش ماورشکسته شد نزدیکترینمه بعد ده سال باکمک پدرش بازم نتونست سرپاشه بدرستی خودشو زنو بچش زجرهاکشیدن ولی پای هم موندن الان یکم بگی نگی سرپاشده خوب که نشده سرپاشده حتی نون شبم نداشت
خواستم اینو بت بگم همه توزندگیشون گیرو گور داره ایشون خو نخواستن این اتفاق بیفته ولی بالاخره شد
بعدشم چرا فک میکنی برده جنسی هستی یعنی فقط میاد نیازشو برطرف میکنه میره نه کاریت داره نه حرفی میزنه نه کادویی میگیره نه چیزی؟؟
همسرای ماهم همینن بااینکه پنج شیش سال گذشته ولی هروقت نیازباشه میاد سمتم شاید منم دلم نخواد شاید قهرباشم دلخور باشم اونایی که طبعشون گرمه همینن اگه بگردی توهمین سایت میبینی چقدزناهستن ازسردی شوهراشون مینالن
میدونم خسته شدی بریدی کم آوردی ولی صبوری کن اگه طلایی چیزی داری کمک خونوادتو داری سرتهشو هم بیارین برین سرخونه زندگیتون سخت نگیرین ما فقط لباس پوشیدیم چنتا عکس گرفتیم رفتیم سرخونه زندگیمون وقتی میبینین نمیشه سبک بگیرین
نگو طلاهام مال خودمه فلانو بهمان توالان داری زجرمیکشی طلاهارو میخوای چیکار منم اول زندگیم همه طلاهامودادم رف پی یچیز الکی اونهمه طلانمیدونم پولشون چیشد
ولی تومیدونی میخوادچی بشه اگه میترسیم رهن خونه رو بزن به اسم خودت
بازم میگم باچیزایی که گفتی این آدم ارزششو داره فقط بدبیاری اورد بخدا اگه مادرشوهرمن بود میگف اززمانیکه اومدیم درخونه شمااین همه مصیبت گریبان گیرمون شد( که اتفاقا اینم بخودم گفتن)
پس بازم میگم عقلاتون بذارین روهم تصمیم درست بگیرین یه دست صدا نداره بگوخداروشکر بچه نداشتم این اتفاق افتاد هیچکس مصلحت خدارونمیدونه چیزی که اون میدونه بنده نمیدونه
اصلا فکرنکن برانیاز جنسیش میاد اینم بدون مردا تاکسیو دوس نداشته باشن سمتش نمیرن اونم تو این اوضاع بلبشو
اگه سمتت نمیومد حال دلت بهتربود؟؟
بخدا اگه نیاد بدترمیشی میگی چیشده نکنه جایی سرگرمه من شدم مسخرش فلانوبهمان
بازم میگم خودت بهترمیدونی امیدوارم تصمیم درست بگیری
بعدیم فرش قرمز پهن نکرده پس به همه جوانب فک کن وتصمیم بگیر
اگه تونستی بامشاورم صحبت کن