2777
2789
عنوان

همسرم همین روزاست که بیاد خونه مون ومن دوست ندارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10260 بازدید | 221 پست
👌از ما که گذشت ولی کاش دخترای مجرد ببینن تامیک منو وپست شما رو درک کنند

بله من این حرفو جایی زدم بهم حمله کردن که نههه زن وظیفشه شوهرشو تامین کنه و فلان 

باباااا مرد که زیادی در دسترسش باشی دیگه نیازی به عروسی نداره حوصله داره 

عزیزم ویژگی هایی که ازهمسرت خوندی واقعاارزش داره باهاش بسازی راحت بگیربریدسرخونه زندگیتون هردوتون تح ...

حالا میدونی جالب چیه شوهرم توهمین شرایط میگه من عروسی میگیرم😆🤦‍♀️

خونه مون اوکی شه سفر میرم ویه مهمونی کوچیک فامیلی

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر طلای قابل ملاحظه‌ای دارید که میشه باهاش پول پیش خونه داد، بفروشید و یک خونه بگیرید و زندگی رو شروع کنید.

همسرتون نیاز داره به کسی که هلش بده و شما این کار رو باید به عهده بگیرید.

عقد بودن هم فشار زیادی از بیرون به آدم وارد می‌کنه. زودتر زندگی مشترک رو شروع کنید بقیه سرشون رو از زندگیتون بیرون میکشند و کارها روی روال میافته. شاید بتونید خودتون هم کارتون رو توسعه بدید و پس اندازی برای روز مبادا کنار بگذارید.

کار آزاد همیشه پشتوانه میخواد‌. اگر شما ۲۰ گذاشتی در گردش باید حداقل ۲۰ پشتوانه داشته باشی‌.

ان شالله درست میشه. همسرتون از لحاظ فردی انسان خوبی است. قلقش رو شما خودت بهتر می‌دونی. هرطور صلاحه رفتار کن.

از نظر رابطه هم اونطور به قضیه نگاه نکن. شما ۴ ساله دارید باهم زندگی می‌کنید. عاطفه و احساس و وابستگی ایجاد شده. تنها رابطه نیست. حتی شما هم گاهی به فیزیک ایشون نیاز پیدا میکنید حتی اگر خارج از رابطه باشه.

.
بهتره یه خونه هرچندم کوچیک رهن کنید یه ماه عسل برید و بعدم برین سر خونه و زندگیتون .با این اوضاع گرو ...

دعا کنید کار همسرم بگیره خونه اجاره کنه همین کارو میکنیم

بخدا اگر اون فامیل بی وجدان شوهرم پولشو برمیگردوند یه مقدار میزاشتیم روش خونه رهن میکردیم ولی وجدان وشرف نداره

همین کارو میکنیم گلم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
حالا میدونی جالب چیه شوهرم توهمین شرایط میگه من عروسی میگیرم😆🤦‍♀️خونه مون اوکی شه سفر میرم ویه مهم ...

این هم به این دیدنگاه کن دوست نداره حسرتش تودلت بمونه ارزوشوبهت میگه شمابگو آسایش وارامش من دراین هست ازاین وضعیت دربیام بشم خانم خونه خودم جشن نگیریم اشکال نداره   خوشبخت باشی عزیزم

اگ جهازت آماده نیست پولشو از خانوادت بگیر ی جای خیلی کوچیک بخرین یا رهن کنیین ۴ تا تیکه وسیله ضروری ...

جهاز داریم با همکاری همدیگه گرفتیم

من براتون دعا میکنم از صمیم قلبم ایشالله به مراد دلتون برسید همه چی درست بشه تاپیک بزاری که رفتی سر خونه زندگیت🥺💗

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
نه عزیزم هنراین هست که زندگیتوبسازی جاخالی کردن که کاری نداره به همسرت بگویه ایه داریم توقران که اون ...

حرف مهاجرت رو زدم ولی قبول نکرد بازم میزنم

ولی مامانمون مانع میشن مطمعنم مخصوصا مادر شوهرم

ولی شوهرم اگر واقعا بخواد میتونه بریم 

حرف مهاجرت رو زدم ولی قبول نکرد بازم میزنمولی مامانمون مانع میشن مطمعنم مخصوصا مادر شوهرمولی شوهرم ا ...

منظورم خارج ازکشورنبود منم اونوقبول ندارم که اوضاع روبهترمیکنه گفتی شهرکوچیک هستین میگم بریدمرکز استان کارتون بهتربگیره 

راحت اشتباهه داری بچه بازی در میاری تو یه ادم بالغی زبون داری حرف بزن. این دفعه اومد باهاش حرف بزن ...

وسیله داریم پای کمک که برسه همه پا پس میکشن 

فک کنم همسرم دنبال وامه دیگه حتی دراین مورد ازش نمیپرسم چون واقعا خسته شدم

هم قسط وبدهی هامون زیاده یه مدت میخوام بدون فکر بگذرونم از زمانی که همه چیزو رها کردم یه کوچولو وزن اضافه کردم😆شده بودم استخون

حرفای من بی فایدهاست بخدا خیلی حرف زدم ولی شوهرم دست تنهاست یکی ازدستگاهای کارشو هم گذاشته برای فروش که باپول اون خونه رهن کنیم فروش نمیریم قفله همه چیز نمیدونم حکمت خدا چیه😅

بله من این حرفو جایی زدم بهم حمله کردن که نههه زن وظیفشه شوهرشو تامین کنه و فلان باباااا مرد که زیاد ...

دقیقااا