2777
2789

برا کنار ران فیلر حدودی میدونین قیمتشو و عوارض داشت؟ 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                 / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونجاهارو چون باید زیاد بزنن گالونی میزنن ک ارزون و مضره اگ بخوای برند بزنی بالا ۱۰۰ تومن هزینته

چربی باید بزنی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
کنار ران چرا

منطورم همون هیپ دیپه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                 / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./

اسی دوست من زده 

فیلر بدن ارزونتره تا فیلر صورت 

فیلر به هیپ دیپش زده هر طرف 15 میلیون 

دو طرف شده 30 تومن 

دکترش توی دو مرحله زده 

یک ماه بعد بازم زده 

روی هم شده 60 تومن 

عوارضش اینه که امکان داره عفونت کنه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
اسی دوست من زده فیلر بدن ارزونتره تا فیلر صورت فیلر به هیپ دیپش زده هر طرف 15 میلیون دو طرف شده 30 ت ...

از کار دکترش راضی بوده؟ الان چطوره؟  کدوم دکتره؟ 

از کار دکترش راضی بوده؟ الان چطوره؟ کدوم دکتره؟

آره بابا راضیه چون بغل باسنش خوش فُرم شده، 

الان حجمش یه کوچولو کمتر از روزای اول شده ولی چون دیگه گود نیست به خاطر همین خیلی راضیه 

میگه کلی لباس و مانتو داشتم به خاطر این گودی های بغل رونم بهم نمیومد ولی الان همه ی مانتوهای قبلشو میپوشه 

اعتماد به نفسش خیلللللللی زیاد شده 😀

عزیزم ما تهرانیم شما کجایین؟ نمیدونم کدوم دکتر رفته؟ 

شاید شهرتون جای دیگه ست 

میخوای ازش بپرسم بهت بگم؟ 

اگه تهران نیستی میتونی بیای اینجا تزریق کنی؟ 

آره بابا راضیه چون بغل باسنش خوش فُرم شده، الان حجمش یه کوچولو کمتر از روزای اول شده ولی چون دیگه گو ...

نه تهران نیستم ولی اره میتونم اگه بتونین خیلی ممنون میشم اسم دکترو بپرسین.  وای اره انقدر اعتماد بنفس میارههه

نه تهران نیستم ولی اره میتونم اگه بتونین خیلی ممنون میشم اسم دکترو بپرسین. وای اره انقدر اعتماد بنف ...

باشه عزیزم میپرسم بهت میگم 

آره راست میگی خیلی تأثیر داره ، خودمم بغل رونم گوده هیچ لباسی به من نمیاد 

همیشه مانتومو با دست میگیرم که کنار نره رونم مشخص بشه 😅 یا کلٱ تو خونه هم تیشرت و تابِ کوتاه نمی پوشم اِنقدر اندامم زشت و بد فُرم میشه که نگو 

ولی من میترسم فیلر بزنم شانس گندِ من عفونت کنه 

باشه عزیزم میپرسم بهت میگم آره راست میگی خیلی تأثیر داره ، خودمم بغل رونم گوده هیچ لباسی به من نمیاد ...

اگه توانشو دارین بنظرم بزنین به خودتون برسین،  مراقبت کنین عفونت نمیکنه،  

خیلی ممنونم