2777
2789
عنوان

همسرم همین روزاست که بیاد خونه مون ومن دوست ندارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10228 بازدید | 221 پست

همسرت ادم بدی نیست 

اخلاقشم خوبه که با وجود بی اعتنایی و بی احترامی رفته باز روز بعد اومده 

اهل خیانت هم که نیست

به نظرم به جای اینکه جلوش دربیایی کنارش باش 

باهم هم فکری کنید یک خونه اجاره کنید ارزون کوچک برین سرخونه زندگی تون 

فکر نکن ازاین حدا بشی خوب میشه 

نه احتمال زیادمجبوری با یک مطلقه که معلوم نیست اخلاقش چطوره زندگی کنی حالا امکان اعتیاد وزن بازی و....بماند

اگربچه داشته باشه که ......

بعد هم فکر اینکه اون با یک زن دیگه خوابیده و......بعد هم ممکنه تورابااون مقایسه کنه و......

نمیتونی بری سرکار پولشوبذارید بانک وام بردارین زندگیتون جلوبیفته؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

راه غلط داری میریبا این چیزا به حقت نمیرسی باید حرف بزنی باهاش چهارسال اسیرشدی

حرف زدم فایده داشت دیگه کم آوردم سرد شدم که این حرکتو کردم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا نیازی به بحث ودعوا ودخالت دیگران نیست اگه شوهرت دستش پر بود خودش زودتر تکلیف رو روشن میکرد حتما نداره بنظرم خودت کمکش کن فعلا یه خونه ی کوچیک اجاره کنید ک بتونید برید سر زندگیتون یا از دیگران کمک مالی بگیر یه خونه اجاره کن

واقعا پدرمادرت خیلی عجیبن مگه میشه چهارسال هیچ حرکتی نکنن الانم طرف اونو میگیرن

ببین شرایط اقتصادی خیلی وحشتناکه و حتما شوهرتم دلش نمیخواد اینجوری باشه ولی تو چی 

روح و روانت نابود میشه روز به روز ازش کینه به دل میگیری

سرد میشی و در نهایت هم تورو مقصر میکنه که چرا سردی 

این مردا خیلی پرروئن

یه فکر اساسی کن اصلا باهاش رابطه نداشته باش باهاش حرف بزن به جای سکوت 

بهش بگو تکلیفتو روشن کنه

حق داشتی من نمیگم توی ازدواج مادیات مهمهاما مادیات یکی از اساس هستمن همسرم دانشجوی دکترا بود ازدواج‌ ...

دقیقا مادیات هم مهمه ما الان نمیگم عاشقیم

ولی احترام وتوجه ومحبت روداریم روی خوش رو داریم ولی بازم مشکل داریم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
مشکل مالی واسه همه هست اگه اخلاقش خوبه اذیتش نکن

اخلاقش نمیگم بده ولی یه سری دلگرفتگی ها پیش اومده..

باقیشو گفتی لایک کن

گفتم عزیزم

به خانوادت بگو اگه خیلی کشته مرده شوهرمید و نگران نیازهاش هستید برامون خونه رهن کنید .

به خاطر این چیزاست هی میگم تو عقد رابطه کامل نداشته باشید برای دختر همه اش ضرره طرف انگیزه نداره دیگه...

من حتی یک شب قبل عروسیمم این درخواست را اجابت نکردم گفتم تا فردا صبرکن 

چندماه کنارهم تویه اتاق خوابیدیم و نذاشتم اتفاق بیفته به طرق دیگه نیاز رو مرتفع میکردم ولی همش میگفتم نه اول عروسی بعد 

به خانوادت بگو اگه خیلی کشته مرده شوهرمید و نگران نیازهاش هستید برامون خونه رهن کنید .به خاطر این چی ...

اول بپرس خانم گل بعدا با قاطعیت بگو

من رابطه ی کامل تا هنوزم ندارم

اول بپرس خانم گل بعدا با قاطعیت بگومن رابطه ی کامل تا هنوزم ندارم

خب پس باکره ای ...

من جای تو باشم تقاضای طلاق میدم...

اگه دوست داره که به خودش میاد اگرهم نداره جدا میشی بهتر از یک عمر زندگی غلطه تازه باکره ای و فرصت ازدواج فراوون هست

عزیزم چطور روت شد جلو داداشت؟

به داداشم گفتم بخواب همسرم میاد اینجا بخوابه رو داشتن نمیخواست ولی اینکه همسرم نخوابید ورفت اونجا من آب شدم وخیلی خجالت کشیدم

والا، یعنی چیاصن چرا راش میدی فقط بخاطر رابطه

شوهر من اصلا نمیومد تواین ۴ سال خونه مون بمونه خیلی انگشت شمار شب مونده خونه مون 

سنتی ازدواج کردین؟

بله وهم اینکه آشنا هستیم