2777
2789

از بستگان نزدیکمون دراثر سرطان فوت شدن. ارتباط داشتیم. دخترای مرحوم همسن من و خواهرمن

الان دو سه هفته ای گذشته و من چون تازه برگشتم شهرمون میخوام برم تسلیت بگم

استرس دارم و نمیدونم باید چی بگم و چ کنم. میشه راهنماییم کنید؟

ازونطرف خواهرم که از من بزرگتره و متاهله و ساکن همینجاست نمیاد. کلا تاحالا فاتحه ی مرحوم نرفته و قصدم نداره بره.

ولی من فک میکنم درست نیست و باید برم. نظرتون چیه؟

دانشجوی پزشکی. به سوالات پزشکی که در حوزه اطلاعتم باشه پاسخ میدم. طبابت نیاز به دانش، مهارت و تجربه داره. همونطور که علوم سیاسی، اقتصادی، مهندسی، نجوم و... صرفا تجربی نیستند، طبابت هم تجربی نیست. تجربیات شخصی خودمون رو برای کسی نسخه نکنیم🤝💚    لطفاً اصل مشکلتون، زمان شروع شدنش، سن بیمار، علائم همراه مرتبط، سابقه قبلی بیماری و آزمایشات و عکس هارو همزمان بذارید و سوالات ناقص نپرسید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط برو تسلیت بگو و بشین چند دقیقه قرار نیست کار خیلی خاصی انجام بدی

البته من خودمم خیلی تو این چیزا داغونم و بلد نیستم

ولی فکر میکنم همین که بغلشون کنی و باهاشون صحبت کنی کافی باشه. چون غم سنگینی رو دارن تحمل میکنن بندگان خدا و کاری از دست هیچکس برنمیاد...

یه دسته گل هم ببری که چه بهتر.

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
امروز پنج شنبه زنگ‌بزن بگو کی میرین سرخاکتو هم برو همون تایم. راحت تره

اره میخوام برم منم پیششون سر خاک. برام راحت تره. ولی نمیدونم چی بگم

باید تک تک سلام کنم تسلیت بگم؟ زیادن😥

دانشجوی پزشکی. به سوالات پزشکی که در حوزه اطلاعتم باشه پاسخ میدم. طبابت نیاز به دانش، مهارت و تجربه داره. همونطور که علوم سیاسی، اقتصادی، مهندسی، نجوم و... صرفا تجربی نیستند، طبابت هم تجربی نیست. تجربیات شخصی خودمون رو برای کسی نسخه نکنیم🤝💚    لطفاً اصل مشکلتون، زمان شروع شدنش، سن بیمار، علائم همراه مرتبط، سابقه قبلی بیماری و آزمایشات و عکس هارو همزمان بذارید و سوالات ناقص نپرسید.
همون تسلیت بگو اتفاقا منم همسایه دخترش دیروز فوت کرده الان در خونشون باز هست قرآن گذاشتن الان باید ب ...

فک نکنم. نمیدونم. بنظرم الان نه. جایی برو ک مراسمشون برگزار میشه

فقط برو تسلیت بگو و بشین چند دقیقه قرار نیست کار خیلی خاصی انجام بدیالبته من خودمم خیلی تو این چیزا ...

منم دوست دارم گل بخرم ولی فک نکنم خانوادم ببرنم گل فروشی ک گل بخرم:/

اره میخوام برم منم پیششون سر خاک. برام راحت تره. ولی نمیدونم چی بگمباید تک تک سلام کنم تسلیت بگم؟ زی ...

بله دیگه. و بگو نبودم الان برای عرض تسلیت خدمتتون رسیدم فکر نکنن برا اموات خودت رفتی اونجا اتفاقی دیدیشون. یک کتاب دعای کوچکم ببر یاسینی چیزی بخون.