2777
2789
عنوان

تب نوزاد در سر

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 26 پست
کاش ازیترومایسین میدادی وقطره استامینوفن 

پزشک عمومي روز اول اين دوتا رو داد

ولي اصلا اثر نکرد

رفتيم متخصص يک سوم امپول رو زد تا برسيم خونه اوکي شد

چهارتا هم شربت داد ، استا و زاکسيم و.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب من گفت هر 8 ساعت پنج سي سي ..ولي تو اکثر سايتها خوندم پروفن برا زير دوسال ممنوعه و عوارضش زياده،،، ...

پلارژین برای تب نیست ک . تب نشانه عفونت تو بدن اول باید کنترلش کنی بعدم ی شربت چرک خشک کن بدی بخوره. اگرم تبش پایین نمیا شیاف بزن بازم نیومد حتما ببر اورژانس 

پلارژین برای تب نیست ک . تب نشانه عفونت تو بدن اول باید کنترلش کنی بعدم ی شربت چرک خشک کن بدی بخوره. ...

اخه سرفه هم ميکنه پلارژين بخاطر اون ميدم 

چون دکتر شربت زاکسيم با يکي ضدسرفه  داده طعمشو خوشش نمياد هر بار دادم بالا آورد 

اينو خريدم بجاي اونا بدم

ایپو میگن بهتره زودتر تبو میکشه پایین ولی من استا داشتم اونو دادم

ايپو برا زير دوسال خوب نيس تو اکثر سايتها نوشته

منم امروز خوندم ديگه يه ساعت پيش همون استا دادم ...

ايپو برا زير دوسال خوب نيس تو اکثر سايتها نوشته منم امروز خوندم ديگه يه ساعت پيش همون استا دادم ...

وقتی دکتر میده موردی نداره عزیزم دکتر تجویز کرده بده بهش. من توی بارداریم دکترم داروهای میداد ک سرچ میکردم عوارضش سقط بودربطی نداره 

[QUOTE=316132510]اخه سرفه هم ميکنه پلارژين بخاطر اون ميدم  چون دکتر شربت زاکسيم با يکي ضدسرفه & ...

شربتش نيس 

قطره هس 

برا يک تا شش ماه ده قطره

برا شش ماه تا يک سال بيست قطره

روزي سه بار 

من امروز دوبار 15  قطره دادم 

سلام میشه برای درمان لکه بینی و بارداری بهم کمک کنید منم مشکل شما دارم و باردار نشدم هنوز دکتر هم رف ...

سلام عزیزم

امیدوارم باردار شده باشین

من خیلی دیر ب دیر میام نی نی سایت

الان پیامتونو دیدم ...

تو تایپکام زدم کجا رفتم و چطور باردار شدم ... بخونین.

باز سوالی داشتین درخدمتم