2777
2789
عنوان

همسرم همین روزاست که بیاد خونه مون ومن دوست ندارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10230 بازدید | 221 پست
ازاون ورم خیلی وقته بخاطر جو نا آروم خونه شون که خواهرش درمیاورد کلی ادیت میشدم وآرامش نداشتم وبی اح ...

الان سوالی که دارم این حس بد افسردگی وبی تفاوتی وسرد بودن ومتنفر بودن از رابطه رو حتی نمیخوام درمان کنم شوهرمم مردی نیست که خیانت کنه فقط شده با زبون بازی وسیاست راضیم کنه که هرجور شده به خواسته اش برسه دوست ندارم بیاد ججوری بگم بش؟

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

به نظرم همسرت باید به فکر باشه ۴سال زمان زیادیه عقد بمونید...شما بیشتر مشکلتون سالهای زیاد عقدتونه.اگر آدم خوبیه میتونید باهم بسازید.خیلیا شرابط سختی دارن اول زندگی.چون زندگی اولش همیشه گل و بلبل نیست ممکنه مجبورباشی ۱۰ سال تحمل کنی تابه آرامش و آسایش برسی

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزمم نمیخایش اسیرش نکن تو شرایط بدی هست ولی حقم هم داری باید بشینی باهاش صحبت کنی یه تصمیم بگیرین ...

آره درتلاشه ولی چندان موفق نیست هرکاری میکنه یه ضرر همراهشه ازاون گدشته ۴ سال عمری که ازمون رفت دیگه برنمیگرده

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بعد هوا هم خیلی سرد بود مامانم کلی ناراحت شد وکلییی منو داداشم ازهمه جا بی خبرو بی تقصیرمو دعوا کرد ...

یعنی ب زور رابطه برقرار کرد 

عجب آدمیه 

ولش کن اینو تورو خدا 

با بی پولیش آدم میتونه کنار بیاد ولی با بی درکیش نه 

الان سوالی که دارم این حس بد افسردگی وبی تفاوتی وسرد بودن ومتنفر بودن از رابطه رو حتی نمیخوام درمان ...

خیلی اشتباه میکنی اگه نذاری بیاد ورابطه نداشته باشی چون شوهرت ادم گرم مزاجیه باید نیازش رو برطرف کنی وگرنه شک نکن ک بهت خیانت میکنه این دورزمونه اینقدر بدشده ،بعدم میگی مشکل مالی داره گناه داره درکش کن چرا بیشتر اذیتش میکنی شاید یکی از رو دشمنی سرت کرده

منم ۴سال بایکی بدترازاین توعقد بودمالانم ۹ماهه ازدواج کردم خوبه بدنیسکلا مردن دیگه نبایدتوقع زیادی ا ...

من شوهرم بد نیست مهربون وخوش اخلاقم هست هیچ وقت بهم بی احترامی نکرده فقط نا بلد هست همینا باعث شده زده شم

واگه کسی پشتم بود طلاق میگرفتم ولی متاسفانه هیچ کاری نمیتونم بکنم

الان سوالی که دارم این حس بد افسردگی وبی تفاوتی وسرد بودن ومتنفر بودن از رابطه رو حتی نمیخوام درمان ...

عزیزم چقدر شرایطت سخته.مقصر اصلی خانوادت هستن که صداشون در نمیاد!! یه بار بشین تو خونه دادو بیداد کن گریه کن بگو خسته شدم ..منو چهارساله الاف حودشون کردن ولی شما عین خیالتون نیست...به شوهرت بگو دیگه پامو خونتون نمیدارم تو هم صبح بیا شب برو ...به مامانت هم بگو دیگه ببینم این برنامه ها رو برای ما میریزی ، ابروریزی میکنم !! 😡😠

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
آره درتلاشه ولی چندان موفق نیست هرکاری میکنه یه ضرر همراهشه ازاون گدشته ۴ سال عمری که ازمون رفت دیگه ...

چندسالت خونوادت چیزی نمیگن

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂

رک و راست با خانوادت حرف بزن حالا جزیی صحبت نکن ولی پدر مادرت رو بنشون بگو میخوام باهاتون صحبت کنم من چهارساله بلاتکلیفم مگه میشه کسی که حتی درحد تهیه مسکن برای من نیست من تمام نیازهاشو رفع کنم؟ اینجوری خودشون میگیرن چیه 

بگو من اینجا نیاز به والدین محکم و قوی دارم .بلاتکلیفی وحشتناکه ...این که نشد زندگی مرگ یکبار شیون یکبار 

با خودشم صحبت کردی سر اینکه کلافه شدی از بلاتکلیفی؟چقدر شوهرت بد بیاری اورده با ضررش

خیلی فقط دعوتم میکنه به صبوری الان دیگه واقعا هم دلم براش میسوزه شوهر من مثل خیلی از پسرا نیست که پدر پولدار داشته باشه حتی خانواده اشم پشتش نیستن وخیلی تنهاست ما روزای خیلی بدی رو تنهایی پشت سر گذروندیم فقط ازمون توقعات بیجا داشتن خیلی زخما بهمون زدن

یکی از نزدیک تریناش بدترین نامردی رو درحقش کرد پول گرفت که کارشو درست کنه ولی درست نکرد وپولو خورد الان اون پول ارزش خیلی کمی داره وحتی اگر بده که نمیده هم بازم ماکلی ضرر کردیم

اگه واقعا دوست داره باید به خودش بیاد خانوادش مگه مرده ان خب یه جا اجاره کنن جهازمختصری بخرید برو سرزندگیت دیگه دستفروشی،هم الان اندازه بخورنمیر درمیاره مگه دورازجون فلج هستید