2777
2789

نزدیک ۴ ساله توعقدم ،همون اولا شوهرم شکست مالی بدی خوردهمسرم پس اندازو سرمایه شو گذاشت که کسب وکار راه بندازه نگرفت وضرر کرد ویکی ازنزدیکانش پولشو کشید بالا ومانتونستیم مراسم بگیریم وتا هنوزم پولو برنگردونده الانم من نزدیک ۴ ساله بلاتکلیفم وکلی قسطوقرض داره همسرم که نه میتونه خونه بگیره ونه عروسی درشرایط الانی

بعد من دیدم رابطه ی ما هیچ تنوع خاصی نداره نه تفریحات خیلی خوب دارم  ونه آرامش تو رابطه وجز رابطه ....که بشتر یکطرفه بوده وتوکوه وبیابونم شده به خواسته اش رسیده ومن خیلی ازش زده شدم وسرناسازگاری برداشتم محدودترش کردم ولی اون منو توعمل انحام شده قرار میداد هرسری ومن دفعه ی قبلی که اومده بود خونه مون خیلی بش بی محلی کردم حتی بش سلام هم ندادم ونشستیم توحیاط من آهنگ گوش میدادم وهیچ حرفی اصن نمیزدم اونم سکوت کرده بود

بدم میاد بخاطر رابطه بیاد سمتم بعد منم گذاشتمش تو عمل انجام شده وقتایی که میومد چون اتاق مستقل نداشتیم وبا خواهرم هم اتاقی بودیم میرفتیم اتاق داداشم شوهرم به مامانم گفت که به داداشم بگه بره اتاق دیگه من همون لحظه به مامانم گفتم نیاز نیست بزار بخوابه همسر من میره تواتاق داداشم میخوابه بعد رو به شوهرم آروم گفتم تو پیش داداشم بخواب من تو اتاق خودم ساعت ۱۲ شب هم بود فکر کنم

باهم رفتیم داخل جاشو پهن کردم تواتاق داداشم داشت شام میخورد شوهرم اومدم دیدم دوقاشق بیشتر نخورده که رو به مامانم گفت من میرم خونه مون وگذاشت رفت آب شدم بخدا

اینجا طولانی شد بیاین بقیه شو بگم وبعد بهم راهکار بدین اگر کسی تجربه ای مثل من داشته بگه

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

عزیزمم نمیخایش اسیرش نکن تو شرایط بدی هست 

ولی حقم هم داری باید بشینی باهاش صحبت کنی یه تصمیم بگیرین برای زندگیتون

تلاش میکنه ضرراش جبران کنه؟ 

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هستین؟

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

منم ۴سال بایکی بدترازاین توعقد بودم

الانم ۹ماهه ازدواج کردم 

خوبه بدنیس

کلا مردن دیگه نبایدتوقع زیادی ازشون داشت

این دومی یکمی بهتره 

که الان ولی دعوایه بدی کردیم ومنتظرم بیادبرم بیرون باهاش حرف بزنم

قبل رفتن شوهرم به خونه شون به داداشمم گفتم که نرو ازاتاق بیرون

قبل رفتن شوهرم به خونه شون به داداشمم گفتم که نرو ازاتاق بیرون

راه غلط داری میری

با این چیزا به حقت نمیرسی  باید حرف بزنی باهاش چهارسال اسیرشدی    

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂

حق داشتی 

من نمیگم توی ازدواج مادیات مهمه

اما مادیات یکی از اساس هست

من همسرم دانشجوی دکترا بود ازدواج‌کردیم

بااینکه پول بورسیه میگرفت

و توی نامزدی همین حالت بود بعداز یکسال درسش تموم شد و رفت سرکار حقوق گرفت

اما باز خیلی بد بود

اصلن توصیه نمیکنم کسی با یک‌دانشجو‌‌ازدواج کنه

اصلن مرد از چشم ادم میفته

مرد بدون درامد هیچی