2777
2789

از نظر من برای یک فرد بزرگسال و برای راحتی تو خونه ای جلوی پدر و مادر زیاد، شلوارک پوشیدن چندان جالب نیست. 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر من برای یک فرد بزرگسال و برای راحتی تو خونه ای جلوی پدر و مادر زیاد، شلوارک پوشیدن چندان جالب ...

نظر شماا محترمه ولی ب خودتون مربوطه

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
نظر شماا محترمه ولی ب خودتون مربوطه

ولی برخورد شما نامحترمانه است.

وقتی تو یک فضای تبادل نظری طرح موضوع می‌کنید؛ ادب حکم می‌کنه افرادی که به موضوعتون اعتنا می‌کنند و نطرشون رو باهاشون درمیان می‌گذارند، پذیرا و قدردانشون باشید؛ خواه نطرشون باب میل شما باشه و خواه غیر اون! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
ولی برخورد شما نامحترمانه است.وقتی تو یک فضای تبادل نظری طرح موضوع می‌کنید؛ ادب حکم می‌کنه افرادی که ...

من نمیبینم ک چیز بی ادبی گفتم!!

اگه گفتم میتونید نی نی یار صدا کنید😘

بعدم من سوال پرسیدم کدوم رنگش؟

سوالم این نبود ک زشته بپوشه یا نه

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
من نمیبینم ک چیز بی ادبی گفتم!!اگه گفتم میتونید نی نی یار صدا کنید😘بعدم من سوال پرسیدم کدوم رنگش؟سو ...

نیازی به مبصر نیست.

وقتی کسی نسبت به سوال شما نظری می‌ده و شما می‌گین نظر شما به خودت ربط داره؛ واکنش توهین‌آمیزی انجام دادین! 

چون تبادل نظر یعنی نظر هم دیگر رو مورد توجه قرار بدیم و در صورت اختلاف نظر نهایتا دلایلمون رو در رد نظر طرف مقابل و اثبات حرف خودمون بیان کنیم. 

وقتی می‌گیم نظرت به خودت مربوطه یعنی اون عنصر توجه و احترام رو زیر پا گذاشتیم.

این‌ها خیلی مسائل پیش پا افتاده‌ایه که ظاهراً ازش بی‌اطلاعید!