2777
2789
عنوان

همسرم همین روزاست که بیاد خونه مون ومن دوست ندارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10655 بازدید | 221 پست
متشکرم ازتون مهربونم واقعا دلسوزانه مثل یه خواهر باهام همدردی کردین امیدوارم همیشه شاد باشین وسختیا ...

عزیزدلمی همچنین شما ❤💋

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزیزم یه دوستی دارم که شوهرش خصوصیات اخلاقیش مثل همسر شماست ...خیلی بلندپرواز و مغرور....یه اتفاقی ب ...

واییی چقدررر تشابهههه😳😳😳

چقدر ناراحت شدم برای دوستتون😔منی که یه زمانی توهمین شرایط بودم به شدت میفهمم این زن چ میکشه البته زحمت ما رو دوش خانواده ها نبوده که مثلا برا خرید فلان ازخانواده پول بگیریم فقط من خونه ی پدرم بودم همسرمم خونه ی پدرش من خرج ومخارجم با پدرم بود ولی دکتر وخرید لباس و ...باخود همسرم بود

نتونستم کنار بیام با این شرایط سر حرفو باز کردم وگفتم اگر ماجرا میخواد همینطور ادامه دار باشه بگو من فکر خودمو بکنم من نمیتونم با این اوضاع کنار بیام به خودش اومد کارشو گسترش داد الان دربه دردنبال کاره و تلاشش بهتر شده نمیگم عالی شده ولی الان دیگه باهمون ذهنیت زیر دست کسی کار نمیکنم ولی درحیطه حرفه ی خودش مشغوله

به نظر من  یه شخصی مثل همسر من بهش فرصت تجربه کردن وتایید ندادن وبهشون مسئولیت ندادن وهمیشه لقمه آماده گذاشتن جلوشون واینا سست عنصر وتنبل بار اومدن من این ذهنیت رو شکوندم سر ناسازگاری برداشتم وگفتم نمیتونم ادامه بدم با این شرایط از مرد نترس وزیاده خواهی مثل توبعیده که بشینی وتلاش نکنی 

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه چهارسال دختر مردمو پادرهوا نگه داشته انسانی نیست خانومم میتونه بگه یا مسکن تهیه کن یا تتمکین ...

👏👏👏

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
عزیزدلمی همچنین شما ❤💋

❤️😘

منم ۴سال بایکی بدترازاین توعقد بودمالانم ۹ماهه ازدواج کردم خوبه بدنیسکلا مردن دیگه نبایدتوقع زیادی ا ...

وا این چه حرفیه

چرا مردا رو‌ بی دست و پا و خودخواه و عقب مونده ذهنی جلوه میدید

مرد داریم ، هم انسانه ، هم غیرت داره ، هم فقط رابطه ی جنسی ملاکش نیست

لطفاً این جمله رو دیگه نگید 

الان سوالی که دارم این حس بد افسردگی وبی تفاوتی وسرد بودن ومتنفر بودن از رابطه رو حتی نمیخوام درمان ...

خب عزیزم مشخصه

شما خشونت جنسی دیدی

این مدل رابطه کم از تجاوز نداشته وقتی شما مایل نبودی و رضایت و اشتیاق نداشتی

الانم خیلی طبیعیه که این حالو داری

مستقیم باهاش صحبت کن و مرزهات رو مشخص کن

اگر هم یه درصد میخوای زندگیتو باهاش ادامه بدی، هر دو پیش روانشناس زوج درمانگر برید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خوب باید درک کنن ک دوران عقد تون طولانی شده و شما حساس شدید . خسته شدید ‌. حداقل باید این دوران رو با روش های دیگه ای طلایی کنید ‌ . مسافرت خوب تفریح خوب حتی رابطه ی خوب ‌. ک برنامه ریزی این چیزا میتونه بیشتر ار سمت شما باشه . امیدوارم شوهرت برای مشکلات مالی اش و رفاه شما در تلاش باشه و بی مسئولیت نباشه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
واییی چقدررر تشابهههه😳😳😳چقدر ناراحت شدم برای دوستتون😔منی که یه زمانی توهمین شرایط بودم به شدت می ...

افرین دمت گرم.شما مشخصه خیلی عاقلی👌👌... ولی این دوست من خودش خیلی مقصر بود که هروقت پول کم میاوردن زنگ میزد از پدرش میگرفت یا هزینه مدرسه پسرش ( غیرانتفاعی گرون) رو انداخته بود رو دوش باباش ...ناهارشو از خونه مادرش میاورد....هرچی هم بهش میگفتم نکن اینکارو ، بذار شوهرت خودش بیفته تو زحمت و مجبور شه بره دنبال کار ،ایشون میگفت شوهرمو دوست دارم میخوام حمایتش کنم ...برای همین به شما خواهرانه توصیه میکنم توقعت رو از همسرت خیلی ببر بالا که دستش بیاد زندگی اینجوری نمیگذره و باید به خودش فشار ییاره....باور کن اگه شما این تغییراتو نکرده بودی حالا حالاها ایشون تو فکر نبود !

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
پدر منم خیییلی ناراحته ولی نمیدونم چرا چیزی به همسرم نمیگه وسخت گیری نمیکنه فقط منو اذیت ودعوا میکنه ...

لطفا حواست ب شوهرت باشه

یکی مثل تو بود انقدر ب شوهرش فشار اورد

شوهره رفت خود کشی کرد

روز خاک سپاری همه بهش لعنت میفرستادن

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

وا این چه حرفیهچرا مردا رو‌ بی دست و پا و خودخواه و عقب مونده ذهنی جلوه میدیدمرد داریم ، هم انسانه ، ...

احست

خب عزیزم مشخصهشما خشونت جنسی دیدیاین مدل رابطه کم از تجاوز نداشته وقتی شما مایل نبودی و رضایت و اشتی ...

بهش گفتم

دیشب گفت دیگه تا زمانی که خودت نخوای منم درکت میکنم

نمیدونم چقدر رو حرفش باشه ولی طبق تجارب گذشته میترسم

گاهی وقتا باخودم میگم حداقل برم این مسئله رو با خواهر یا مادرش درمیون بزارم نمیدونم گیجم وهم خجالت میکشم