2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 16885 بازدید | 2633 پست

سلام به دوستان خوبم امیدوارم که حالتون عالی باشه و روزگار به کام  

از اونجایی که  اومدم ریپلای کنم دیدم نمیشه 

تا اونجایی که یادم باشه یکجا مینویسم 

آزگل جان من آخرین  تماس تلفنی  رو با دخترم  حرف میزنم و به قول ساحل بهش میگم به بابات سلام برسون...😁 

سارا جون منم سرویس بهداشتی  داخل خونه رو نمیپسندم ،داخل حیاط  خیلی بهتره و همیشه  میگم  خواستیم خونه رو عوض  کنیم باید سرویس تو بالکن باشه نه وسط حال 

محیا جان خدا رو شکر که کیست نداری ،نگران  سنگ کیسه صفرا  هم نباش ان شاءالله که  با دارو  و رژیم غذایی  خوب میشی  

هدا جان در مورد ارزشهای زندگی  من صداقت و نجابت برام خیلی مهمه و کسایی رو که  باهام صادق نباشن رو از زندگیم  کم رنگشون کردم  هر چند  پشت سرم  خیلی چیزها  گفته شده ولی میدونم اگر  همونطوری  باهاشون ادامه میدادم  بیشتر  ضربه میخوردم  پس راضیم 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام به دوستان خوبم امیدوارم که حالتون عالی باشه و روزگار به کام از اونجایی که اومدم ریپلای کنم دی ...

سلام پانته‌آ جان 

ممنونم ازت خوشگلم❤️🌻❤️🌻❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام پانته‌آ جان ممنونم ازت خوشگلم❤️🌻❤️🌻❤️

سلام عزیزم  🌹

خواهش میکنم گلم  😚

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
دخترا من رفتم سونو کامل میخام ی چکاپ کامل برم اول رفتم سونو تا جمعه آزمایشم بدم بچه ها من فک میکردم ...

محیاجونم

خداروشکر ک‌کیستت برطرف شده،و‌نگران‌صفرا هم.نباش اونم خوب میشه قشنگم...و اب ولرم وخاکشیر ک‌عالیه...

انشالله‌همیشه سلامتیت‌برقرار باشه...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام عزیزم 🌹خواهش میکنم گلم 😚

عه انگار ریپلای کار کرد😁🤣

خدایا شکرت بخاطر اینکه با عشق و علاقه آشپزی میکنمخدایا ممنون بابت افرادی که کلیپ های خنده دار درست م ...

نوش جان‌کلوچه های خوشمزت ساراجون😗😗😗

سلام هدا جونم کامت شیرین خاله مهربون❤️😘

🌹🥰

عزیزم منم مترانیدازول مصرف کردم ولی بازم کمی بو میادچند وقته پیش دارو مصرف کردی؟بو دهانت بر نگشته؟

سلام‌هدا جان،میگم‌دندون‌پوسیده نداری؟ یااا سنگ لوزه

اینام باعثش‌میشنا

سلام دوستان صبحتون بخیر❤️خدایا شکرت بابت آرامشم خدایا شکرت بابت نگاهت ب زندگیم

سلام‌خواهرجوون