2777
2789
عنوان

همسرم همین روزاست که بیاد خونه مون ومن دوست ندارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10564 بازدید | 221 پست
از کسی که پولتونو خورده شکایت کردین؟؟

نه فامیلشه وشاهد نداره رسید هم ازش نگرفته به صرف فامیل بودن😬😬😬😬😡🤕

فقط رسید بانکی داریم

وهم با شکایت هم مطمعنیم به پولمون نمیرسیم خیلی بی وجدانه طرف

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
اگر طلای قابل ملاحظه‌ای دارید که میشه باهاش پول پیش خونه داد، بفروشید و یک خونه بگیرید و زندگی رو شر ...

طلام دراون حد نیست

تواین همه ضرر تنها چیزی که مونده همینه پول رهن بیشتر از طلای منه

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این هم به این دیدنگاه کن دوست نداره حسرتش تودلت بمونه ارزوشوبهت میگه شمابگو آسایش وارامش من دراین هس ...

واقعا گریه ام گرفت

همسر من حتی بیشتر از من زیر فشاره پیام شما تلنگری بود برای خودم

کلی حرف شنیده وسرزنش هیشکی دستشو نگرفت نگفت من باهاتم فقط سرزنشش کردن وحرف بارش کردن پولش رفت کلی هم بدهی جاش اومده

فقط خودمون  دوتا بودیم و هستیم 

زیر این سختیه وفشاره من واحساس و منم یادش رفت خودمو که جاش میزارم درکش میکنماااا

همیشه هم بهش گفتم پول نمیخوام ازپول متنفرم فقط میخوام منو بفهمی تنها خواستمه حداقل خسته شدم منم

استارتر من تمام پیام هاتو خوندم چه قدر صبورو باشخصیت هستی

شما لطف دارین عزیزم

من براتون دعا میکنم از صمیم قلبم ایشالله به مراد دلتون برسید همه چی درست بشه تاپیک بزاری که رفتی سر ...

قربونت برم شما هم خیلی مهربونید😍❤️😍😍😍

امیدوارم شما هم تاباشه آرامش وخوشبختی تو زندگیتون درجریان باشه❤️😍🌺🤗

خب ی خونه هم رهن کنین برین سر زندگیتون دیگخرج زندگی بیفته رو دوشش هیلی کارا میکنه خودتم کمک باش

چشم

درسته بریم خونه ی خودمون زندگی مون رو به راه میشه بیشتر به فکر میوفته

عزیزم مگه اجاره یا رهن خونه تو شهر کوچیک چقده که نتونید برید سر خونه زندگیتون عروسی هم اونقدرا مهم ن ...

الان خیلی هزینه ی اجاره رو بردن بالا بعد ما با توجه به قسط وبدهی هایی که داریم دارم حساب میکنم نمیتونیم درحال حاضر رهن کنیم مگه که وام بگیریم یا کار همسرم بگیره

قربونت برم شما هم خیلی مهربونید😍❤️😍😍😍امیدوارم شما هم تاباشه آرامش وخوشبختی تو زندگیتون درجریان ب ...

ایشالله خیر و شادی برای همه💗🥹

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
منظورم خارج ازکشورنبود منم اونوقبول ندارم که اوضاع روبهترمیکنه گفتی شهرکوچیک هستین میگم بریدمرکز است ...

عزیزم مهاجرت شامل خارج کشور نیست یا من اشتباه فکر میکنم😅

منظورم شهر بزرگ تر بود

چرا؟

فک کن آرزوهاداشتی زندگی تشکیل دادی اول زندگی ورشکست شدی و تمام تلاشتو میکنی تابتونی خودتو جمع کنی بدون پشتوانه خیلی سخته خیلی 

ورشکستگی آدمو داغون میکنه ازپامیندازه اگه کسی نباشه دستشو بگیره تاچن سال نمیتونه بلندشه شما میگین داره تمام تلاششو میکنه همه صدشو میذاره ازاون ورم باهاتون مهربونه یه لحظه خودتو بذار جاش من باشم دیگه حوصله خودمو ندارم چه برسه یکیم بخواد بهم غربزنه 

یکی پیش ماورشکسته شد نزدیکترینمه بعد ده سال باکمک پدرش بازم نتونست سرپاشه بدرستی خودشو زنو بچش زجرهاکشیدن ولی پای هم موندن الان یکم بگی نگی سرپاشده خوب که نشده سرپاشده حتی نون شبم نداشت 

خواستم اینو بت بگم همه توزندگیشون گیرو گور داره ایشون خو نخواستن این اتفاق بیفته ولی بالاخره شد 

بعدشم چرا فک میکنی برده جنسی هستی یعنی فقط میاد نیازشو برطرف میکنه میره نه کاریت داره نه حرفی میزنه نه کادویی میگیره نه چیزی؟؟ 

همسرای ماهم همینن بااینکه پنج شیش سال گذشته ولی هروقت نیازباشه میاد سمتم شاید منم دلم نخواد شاید قهرباشم دلخور باشم اونایی که طبعشون گرمه همینن اگه بگردی توهمین سایت میبینی چقدزناهستن ازسردی شوهراشون مینالن 

میدونم خسته شدی بریدی کم آوردی ولی صبوری کن اگه طلایی چیزی داری کمک خونوادتو داری سرتهشو هم بیارین برین سرخونه زندگیتون سخت نگیرین ما فقط لباس پوشیدیم چنتا عکس گرفتیم رفتیم سرخونه زندگیمون وقتی میبینین نمیشه سبک بگیرین 

نگو طلاهام مال خودمه فلانو بهمان توالان داری زجرمیکشی طلاهارو میخوای چیکار منم اول زندگیم همه طلاهامودادم رف پی یچیز الکی اونهمه طلانمیدونم پولشون چیشد 

ولی تومیدونی میخوادچی بشه اگه میترسیم رهن خونه رو بزن به اسم خودت 

بازم میگم باچیزایی که گفتی این آدم ارزششو داره فقط بدبیاری اورد بخدا اگه مادرشوهرمن بود میگف اززمانیکه اومدیم درخونه شمااین همه مصیبت گریبان گیرمون شد( که اتفاقا اینم بخودم گفتن) 

پس بازم میگم عقلاتون بذارین روهم تصمیم درست بگیرین یه دست صدا نداره بگوخداروشکر بچه نداشتم این اتفاق افتاد هیچکس مصلحت خدارونمیدونه چیزی که اون میدونه بنده نمیدونه

اصلا فکرنکن برانیاز جنسیش میاد اینم بدون مردا تاکسیو دوس نداشته باشن سمتش نمیرن اونم تو این اوضاع بلبشو 

اگه سمتت نمیومد حال دلت بهتربود؟؟ 

بخدا اگه نیاد بدترمیشی میگی چیشده نکنه جایی سرگرمه من شدم مسخرش فلانوبهمان 

بازم میگم خودت بهترمیدونی امیدوارم تصمیم درست بگیری

بعدیم فرش قرمز پهن نکرده پس به همه جوانب فک کن وتصمیم بگیر 

اگه تونستی بامشاورم صحبت کن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ایشالله خیر و شادی برای همه💗🥹

🌺🙏❤️❤️❤️

وسیله داریم پای کمک که برسه همه پا پس میکشن فک کنم همسرم دنبال وامه دیگه حتی دراین مورد ازش نمیپرسم ...

ولی من شوهرتو تحسین  میکنم تو این زمونه که اکثرا جوونا گشاد شدن. اون داره دو شیفته کار میکنه.  میگم یکمم از  چشم اون به زندگی نگاه کن. خودتو بزار جاش. اون که قصدش.   از بین بردن سرمائش نبوده فقط بد شانسی اورده.   اتفاقه دیگه.    ولی الان که شما میگید. همه چیزتون فراهمه فقط. میخواید خونه بگیرید.  با همون وام. یه خونه کوچیک بگیرید.  برید سر زندگیتون.   سخت نگیر بهش. هر از گاهی میاد پیشت ازت ارامش میگیره که انگیزه داشته باشه برا ادامه این همه کار.      شماهم. فکر کنم. تو دوران پریودی یا نزدیکشی چون یکم زیادی حساس شدی ولی از صحبتات فهمیدم. دوسش داری. فقط. جایی چیزایی شنیدی که. میخوای. یکم. دمشو قیچی کنی.  فقط زیاده روی نکن. هر بار اومد محترمانه منطقی. باهاش حرف بزن. ولی بی محلی نکن بزار اونم انگیزه داشته باشه 

فک کن آرزوهاداشتی زندگی تشکیل دادی اول زندگی ورشکست شدی و تمام تلاشتو میکنی تابتونی خودتو جمع کنی بد ...

خیلی خیلی خوشحالم از میامتون وانرژی گرفتم واقعا حرفاتون معقولانه ودرست هست

عزیزم همسر من مشکلش این بود که اهل مشورت نیست همین مشورت نکردنش باعث سد به این روز بیوفته تمام تلاشش الان برای رفع بدهی وقسط وایناست من از خواسته هام دارم میگذرم چون وجدانم قبول نمیکنه بندازمش به یختی مردی نیست که بم نه بگه

منم همراهشم بخدا دو سه ماهه یه چیزی لازم دارم ولی نگرفتم اونم کم نمیزاره برام ولی الان شرایطمون بدتر شده بدهی هامون بدتر شده وهم اینکه جدای از شکست مالی ای که خورد دوباره وام گرفت وسیله خرید ازمجازی همون یارو هم وسیله رو نداد ۴۰ تومنم تواین اوضاع اینجا برباد رفته رسما نابود شدیم بش گفتم نخر گوش نکرد

الان رابطمون فقط شده جنسی بخاطر همین مسئله من ناراحتم بهشم گفتم پول نمیخوام هیچی نمیخوام حداقل درکم کن حداقل  منو بفهم همین

فک کن آرزوهاداشتی زندگی تشکیل دادی اول زندگی ورشکست شدی و تمام تلاشتو میکنی تابتونی خودتو جمع کنی بد ...

کادو هام همه پول بوده مناسبتا وتولد که اصلا نداشتم

ولی جدیدا مقداری بهتر شده کمی 

ولی من شوهرتو تحسین میکنم تو این زمونه که اکثرا جوونا گشاد شدن. اون داره دو شیفته کار میکنه. میگم ...

قشنگم دوشیفت که کار میکنه جفت کارا از خودشه یکیشون که فصلی هست والانا نتیجه اش مشخص نیست ودرآمدش برا بعدا هست روزایی که اون یکی کارش درآمدشو درلحظه نداشته باشه میره اونجا