2777
2789

چه معیارهایی نیازه که حتما در نظر بگیریم؟

به نظرتون سن مناسب برای ازدواج کی هست؟

من خودم فردی به شدت احساساتی ام و زندگیم تا الان واقعا گند بوده.. دلم نمی خواد اگه خواستم ازدواج کنم گیر یه ادم بی احساس مثل بابام بیفتم یا ارزو کنم کاش ازدواج نمی کردم...

بخوام طلاق بگیرمم می دونم پدرم سگو به من ترجیح میده... پس دوست دارم یجوری ازدواج کنم که پشیمون نشم و ریسک نکنم.

چطوری به نظرتون میشه یه مرد مناسب رو شناخت؟؟

مردهای دو رو رو چجوری میشه تشخیص داد؟؟

به نظرتون ازدواج سنتی بهتره یا آشنایی از قبل؟؟

منم جای خواهر یا دخترتون.. لطفا دونسته های خودتونو باهام به اشتراک بذارید..

ممنونم.

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول این فکرایی ک یوی مثل بابات بیاد و طلاق و اینا رو بریز دوربه چیزای مثبت فکر کناخلاق خیلی مهمه بعد ...

برای خودمم واقعا قیافع و قد و اینا معیار نیست..

یعنی قدیما بود ولی از وقتی که بابامو دیدم واقعا از معیارام حذف شد

خوش اخلاق باشه و بهم احترام بذاره و دوستم داشته باشه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خیلی تاپیک خوبیه خانم هایی که تجربه مثبت دارن بیان به اشتراک بزارن

متاسفانه این جور تاپیکا کسی نمیاد..

همون خیانت و اینا رو دوست دارن

برای خودمم واقعا قیافع و قد و اینا معیار نیست..یعنی قدیما بود ولی از وقتی که بابامو دیدم واقعا از مع ...

ان شالله نصیبت میشه

دعا بهترین چیز برای خودت در خلوت دعا کن تا خدا بهترین رو نصیبت کنه

خانواده خیلی مهمه بهشون دقت کن 

ان شالله نصیبت میشهدعا بهترین چیز برای خودت در خلوت دعا کن تا خدا بهترین رو نصیبت کنهخانواده خیلی مه ...

ممنونم عزیزم..

لطفا برام دعا کن..

من واقعا خیلی توی مجردی اذیت شدم از سمت پدرم.. دعا کن حداقل ادم خوبی سرراهم سبز بشه...

و اینکه من خانواده طرف خیلییی برام مهمه... حتی یه جاهایی بیشتر از خود طرف😂😂😂

هیچوقت تو شروع رابطه حالا خواستگاری یا قرار و ... تو شروع کننده حرف ها نباش. سعی کن همیشه شنونده و بیننده خوبی باشی. ببین چی از خودش و شرایطش میگه. چجوری غذا میخوره چجوری با اطرافیان برخورد میکنه. رابطش با خانوادش چجوریه. بعد ببین خساست داره یا نه. مثلا سه جلسه قرار گذاشتین کجا بردتت. رستوران؟ جای درست درمون یا نه بردتت تو پارک. نظرش درباره خانم ها چیه. با چه دیدی میبینتشون. وقتی عصبیه چیکار میکنه. میتونه خودشو کنترل کنه یا نه. این ها واقعا مهمه بنظرم

چی بگم والا ولی من زیاد اطرافم ازدواج خوب ندیدم

منم عزیزم.. به خاطرر همین این تاپیکو زدم که اشتباهات رو بخونیم بیشتر

هیچوقت تو شروع رابطه حالا خواستگاری یا قرار و ... تو شروع کننده حرف ها نباش. سعی کن همیشه شنونده و ب ...

اره خیلی مهمه ولی متاسفانه اینا تو یکی دو ماه معلوم نمیشه..

پس شما بیشتر با آشنایی قبل از ازدواج موافقید درسته؟؟؟

توی دوران آشنایی بدبین باش به همه چیز

خوشبین نباش که آره اشکال نداره و حتما اتفاقی بوده رفتارش و .‌‌..

قبل ازدواج چشماتو خوب باز کن

بهت گیر میده یا نه

بهت مشکوکه یا نه

دست و دلبازه یا نه

نظرش راجب خانوادش چیه؟ اولویتش خانوادشن و حرف اونا حجته یا نه

مستقله یا نه

اخلاق و رفتار خانوادش خییییییلی مهمه

در آینده رفتار شوهرت خیلی شبیه رفتار الان خانوادش با همه

اره خیلی مهمه ولی متاسفانه اینا تو یکی دو ماه معلوم نمیشه..پس شما بیشتر با آشنایی قبل از ازدواج مواف ...

والا من تو یکی دو ماه شناختمش شوهرم رو آدم شناس خوبی م کلا😂

در عرض ۱۰ رور عقد کردم اصلا قبل عقد صحبت زیادی نداشتیم 🤭

توی دوران آشنایی بدبین باش به همه چیزخوشبین نباش که آره اشکال نداره و حتما اتفاقی بوده رفتارش و .‌‌. ...

عزیزم همه اینا یه شناخت طولانی مدت می خواد

پس به نظر شما آشنایی و دوستی قبل از ازدواج واجب هست درسته؟؟

والا من تو یکی دو ماه شناختمش شوهرم رو آدم شناس خوبی م کلا😂در عرض ۱۰ رور عقد کردم اصلا قبل عقد صحبت ...

چقدر خوبب...

خوشبخت باشید.

و اینکه عزیزم منظورت از نوع غذا خوردن چی بود؟؟؟

یعنی چه نوع غذایی رو می خوره یا به چ شکلی غذا میخوره؟