2777
2789

دخترم از بس رفتو اومد تو خونمون زیاد بود وزن بچم پایین بود سرما  خورده بینی هاش گرفته حتی درس نمیتونه شیر بخوره از بینی هاش عفونت زرد میاد بیرون دکترم بردیمش فقط یه قطره برا رطوبت بینیش داده همین روز به روزم داره بدتر میشه دیشب تا صبح بیدار بود گریه میکرد طوری ک منو همسرم باهم دعوا کردیم از بی خوابی دست تنهای اخه مامان من فوت شده و خواهرو بردارم ندارم تنهای تنها فقط یه پدر دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند وقتشه؟

تو خونه دستگاه بخور بذارین. بهش قطره پلارژین بدین و برای ابریزش هم شریت نئوتادین خوبه اما حتما ببینین برای سنش خوبه یا نه از داروخونه بپرسین. ی شربت هم هست نئوزینک تقویتی هست برا تقویت سیستم ایمنی خوبه