2777
2789

من تازه متوجه بارداریم شدم ؛ اولین سابقه ی بارداریمه

و

دارم تو شهر غریب که کسی رو ندارم زندگی می کنم و زیاد راحت نیستم جایی برم ولی قراره زایمانم شهر خودم باشه یعنی قراره دوباره برگردم شهرمون♥️

حالا نمی دونم چکار کنم واجبه اولین دکتر رو همین جا برم یا بذارم ۱۲ _۱۳ هفتگی که یه سفر میرم شهرمون همون جا برم دکتر و چکاپ و ...

الان هفته ی ۵ هستم و هنوز نرفتم هیچ دکتری

فولیک اسید و قرص "پرنامکس دیورینگ پرگننسی"که مخصوص بارداری هست و امگا ۳ رو مصرف می کنم

و نمی دونم عیبی نداره صبر کنم تا ۱۲ هفتگی یا نه که اون موقع برم تحت نظر یه پزشک شهر خودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۲ هفته برای دکتر رفتن دیره

سونو ۸ هفتگی برای رویت قلب جنین واجبه عزیزم 

۸ هفتگی برو رکتر و سونو ۱۲ هفتگی سونو ان تی رو برو شهرت 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

سلام فولیک اسید 1 و ویتامین دی 1000

روزی یک عدد

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
سلام عزیزم منم دقیقا شرایط تو رو دارم و غریبم تو شهر و بارداری اولمه

سلام قشنگم🥲🥹♥️

مبارکه

چند سالته ؟

من ماه اول اقدام باردار شدم🤣گفتم تا باردار بشم کلی طول می کشه تا اون موقع برگشتم شهرمونا ولی همین تو اولین قدم مثبت شد😅

عزیزم این نظر منه

شما شهر خودتون برو دکتر و سونو اگه میخوای تا آخر با یه دکتر باشی برای زایمان پرونده و مدارکتو ببر شهر خودتون پیش یه دکتر دیگه

بخوای از الان بری اینطوری سر هرچیزی باید بری شهر خودتونو برگردی

البته اگه نمیخوای بری مطب میتونی بری خانه بهداشت اونجا هم قرص میدن هم برات سونو و آزمایش مینویس البته اگه شهر بزرگ باشی 

وا معلومه ک باید تحت نظر باشی از روزی ک فهمیدی بارداری 

شوخیه مگه 

باید وضعیت خودت و بچه مدام بررسی بشه ۷ هفته میخوای بی‌خبر و سرخود پیش بری؟

دکتر برو حتما تو همون شهرتون

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
بالاخره شما مدتی از بارداری رو توی شهر محل سکونتت هستی، به یه دکتر مراجعه کن تا هم آزمایشات اولیه رو ...

مرسی عزیزم

خب میرم حتما

از الان برم برام می نویسه یا همون ۸ هفتگی برم؟

مرسی عزیزمخب میرم حتمااز الان برم برام می نویسه یا همون ۸ هفتگی برم؟

از الان هم بری مینویسه. آدم زیر نظر دکتر باشه مطمئن تره. باید تیروئیدو چندتا فاکتور دیگه هم چک بشه. و اینکه داروهای لازم رو تجویز کنه